Prinde hotul mai usor cu sisteme de supraveghere si camere speed dome

O revolutie in domeniul camerelor de supraveghere, camerele speed dome au schimbat total modul de operare al sistemelor de supraveghere post instalare camere supraveghere. In viata reala, gratie rotirii foarte rapide si eficiente, zoom-ului foarte puternic, aria de aplicabilitate a camerelor speed dome e foarte mare, de la protectia mediului, transport, securitate publica, la universitati sau competitii sportive, peste tot le putem vedea facandu-si datoria fara sa clipeasca.

La instalaricamere.com, camerele speed dome sunt astfel amplasate incat sa poata surprinde foarte usor orice miscare de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga printr-un simplu pan, monitorizand permanent recunoasterea obiectelor. Recunoasterea faciala e un concept de care ne-am lovit cu totii mai ales daca suntem fani filme de actiune sau politiste. Personajele sunt identificate cu ajutorul unor softuri avansate de recunoastere faciala prin compararea unor trasaturi ale chipului uman cu toata baza de date de la Evidenta Populatiei din orasul, tara respectiva. Mai precis, ceea ce conteaza e conturul fetei, asa ca, desi camera nu poate prinde toata fata unui hot, sa zicem, conturul sau un profil poate fi edificator pentru identificarea ulterioara. Pretul mare al camerelor speed dome dar si procesul de instalare camere supraveghere, care e un pic mai dificil, le face sa fie mai putin utilizate in privat si mai mult in institutii publice, corporatii, megamarketuri, parcari mari, magazine cu marfa foarte scumpa etc.

Rotatia la 360 de grade sau 180 de grade e mai mult decat suficienta pentru o panoramare eficienta si identificare oricarui individ sau obiect care poate atenta la siguranta ta sau a afacerii tale. Exista si un dezavantaj. Cat camera se roteste, ecranul monitorului ramane mai mult static si gol decat plin. Mai adaugati si zoom-ul in timp ce camera speed dome se roteste la 360 de grade foarte rapid si veti intelege despre ce discutam aici. O solutie e deja pusa in practica-camera speed dome incetineste viteza de rotatie a bilei din interior raspunzatoare de miscarile uimitoare. Astfel, se poate face zoom si putem avea control permanent al spatiului observat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu