Despre unghiile false. Unghiile false din acryl si gelul pentru unghii false

Unghiile false sunt un real ajutor daca natura nu te-a inzestrat cu unghii puternice si rezistente. Unghiile false reprezinta o alternativa moderna la o manichiura de senzatie.

Daca pana nu demult unghiile false erau atribuite unor tinute de ocazie (evenimente, petreceri, etc.), astazi, unghiile false au devenit un accesoriu casual, pe care orice femeie il poarta cu placere si cu mandrie.

Exista doua tipuri de unghii false: unghii false din acryl si unghii false cu gel. Difera doar modalitatea de aplicare, scopul si rezultatele sunt aceleasi: o manichiura perfecta pentru intreaga zi! Cele care cauta o alternativa la unghiile false, pot incerca oja semipermanenta, care le ajuta sa-si mentina unghiile mari si sanatoase.

Revenind la unghiile false, acestea dateaza, potrivit unor studii efectuate in ultimii ani, inca din anul 1954. Unghiile false au fost aplicate, pentru prima data, in Statele Unite ale Americii.

Inventatorul unghiilor false este un medic stomatolog, Fred Slack. In timp ce lucra la o dantura, i s-a rupt o unghie si a incercat sa-si construiasca una noua din acryl (material folosit in stomatologie), din cauza ca durerea disparuse si unghia parea foarte naturala el a continuat cercetarile.

Tot in Statele Unite ale Americii a fost inventat gelul pentru unghii false, folosit, atunci, acasa. Treptat, saloanele de manichiura si pedichiura au inceput sa includa in ofertele lor unghiile false cu gel si acryl, insa foloseau mai mult gelul pentru ca nu are miros, spre deosebire de acryl. Avantajul acrylului fata de gel este naturaletea pe care o capata unghia din acryl.

Acrylul mascheaza perfect imperfectiunile unghiilor, ceea ce duce la un rezultat natural, elegant si curat. Specialistii in manichiura - pedichiura recomanda acryl-ul pentru femeile mai agitate, obisnuite sa poarte unghii lungi,cu un design bogat si gelul pentru femei care prefera unghiile mai scurte si manichiura frech.

Desi exista controverse cu privire la aplicarea unghiilor false, pareri pro si contra aplicarii de unghii false cu gel sau acryl, din cauza riscurilor la care sunt supuse unghiile, problemele de sanatate la nivelul unghiilor apar din cauza pilei si felului in care sunt pilite unghiile de catre persoana care le aplica.

Indiferent de ceea ce se spune, o unghie falsa, construita intr-o maniera eleganta si moderna, va fi, intotdeauna, mai atragatoare decat o unghie naturala. Insa, unghiile false reprezinta alternative periodice pentru manichiuri de efect. Ele nu trebuie folosite in permanenta, deoarece, sub ele, unghiile respira mai greu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu