Citonatul – remediul minune impotriva tumorilor

Organismul uman este format din mai multe tipuri de celulele. In mod obisnuit, celulele cresc si se divid pentru a produce noi celule intr-o maniera controlata si ordonata. Cu toate acestea, exista cazuri in care sunt produse noi celule chiar si atunci cand nu este nevoie de ele. Ca rezultat, se dezvolta o masa de tesut extra, numita tumora.

O tumora poate fi benigna (necanceroasa) sau poate fi maligna (canceroasa). Celulele din tumorile maligne sunt anomale si se divid necontrolat fara sa aiba un ritm sau o ordine predictibila. Aceste celule canceroase pot invada si pot distruge tesuturile din jurul lor, la fel cum se pot raspandi si in restul organismului, producand metastaze, un moment pe care toti cei care au auzit de cancer sau au avut un caz in apropiere il stiu ca fiind un punct terminus in boala canceroasa. Realitatea trista a ultimilor ani este ca tumorile canceroase de diferite tipuri sunt din ce in ce mai intalnite, si la fel de trist este si faptul ca de multe ori tumorile sunt descoperite in stadii avansate de dezvoltare, ceea ce face ca tratamentul si vindecarea sa fie mai dificile.

Motivele pentru care aceste tumori apar sunt dintre cele mai diverse, si mentionam aici alimentatia, poluarea, radiatiile, consumul de tutun, de alcool si alte stimulente, stresul cotidian, si cauzele pot continua, ajungand pana la cauze ereditare, hormonale sau chiar infectii microbiene cronice. Din fericire, medicina traditionala are la dispozitie suficiente variante, atat in flora romaneasca autohtona cat si in flora internationala, plante cu proprietati reale antitumorale si antimutagene care pot proteja un organism impotriva aparitiei si raspandirii tumorilor. Un astfel de produs anti tumoral creat exclusiv din plante este Citonat, un adevarat spijin pentru orgamismul sanatos dar si pentru organismul deja afectat sau pentru pacienti care se refac dupa tratamente invazive precum chemoterapia sau radioterapia. Citonatul inhiba inmultirea si raspandirea celulelor tumorale, inhiba cresterea tumorilor, este un antimutagen important, un stimulator al sistemului imunitar dar si un foarte bun radioprotector, diminueaza efectele secundare ale chemoterapiei si ale terapiei cu cobalt. In plus, acest produs este un si un bun hepatoprotector (un avantaj urias mai ales ca in chemoterapie ficatul este foarte afectat) un bun antidepresiv, cardiotonic, sedativ, creste rezistenta organismului si pe de alta parte imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria.

Formula Citonatului este realizata exclusiv din plante renumite in medicina traditionala asiatica si romaneasca, printre care extracte de Cordyceps - o ciuperca originara din China, Nepal si Tibet care are o actiune puternic antitumorala si stimuleaza sistemul imunitar, Ganoderma lucidum – o ciuperca pe care chinezii o folosesc cu succes de peste 4000 de ani ca hepatoprotector si antitumoral, Agaricus – o ciuperca originara din Brazilia dar foarte folosita in Japonia pentru proprietatile sale antitumorale si de bun stimulator al sistemului imunitar, radacina de Ashwagandha sau ginsengul indian care nu numai ca inhiba angiogeneza dar inlatura si efectele citostaticelor clasice, extract de Astragalus utilizat pentru regenerarea organismului si ca imunostimulator, Oldenlandia cu rol in remisia tumorilor, Rostopasca un citostatic colchicinic si de asemenea un bun hepatoprotector, fructele Goji cu o puternica actiune antitumorala si Coriolus o ciuperca ce inhiba migrarea si metastazarea celulor tumorale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu