Tu ii recunosti pe baietii astia? Ce feluri de domni poarta maieuri

Maieurile pentru barbati sunt perfecte pentru zilele caniculare de vara, daca nu sunt purtate la birou. Dar, ca orice stil, fiindca si aceste tricouri/maieuri presupun adoptarea unui stil vestimantar, chiar daca nu constientizezi asta cand arunci pe tine maieul, exista tipologii de barbati care poarta exclusiv maieuri ieftine barbati.
Sa ii cunoastem, zic!

Culturistul de profesie este mereu in cautarea unei tinute care sa lase la vedere cat mai mult din muschii lui perfecti. Iar maieuri ieftine barbati de la www.ppt.ro sunt perfecte pentru a lasa la vedere pectoralii. Si da, nu am gresit, era vorba despre pectorali.

Baietii adorati de showbiz care vor sa epateze sunt adesea imbracati cu maieuri ieftine barbati fiindca se bazeaza exclusiv pe aspectul lor pentru a ramane in atentia publicului. Ceea ce este un lucru pozitiv, fiindca ce este frumos si Lui ii place, dar mai ales doamnelor.

O alta categorie de barbati care poarta maieuri ieftine barbati sunt cei care vor sa exprime mesaje grafice pe haine. Ce poate fi mai sugestiv decat un maieu cu inscriptia “I am with Hipster” sau “Do you even lift in block”?
Baietii care au tatuaje pe brate adora sa poarte maieuri ieftine barbati si sa se adune in grupuri la diverse evenimente semi-hippie in Vama Veche si sa priveasca fetele de la departare. Asta fiindca un maieu te face sa arati bine, dar nu iti aduce un set de replici pentru cucerit fetele.

Din topul asta funny despre maieuri ieftine barbati nu puteau lipsi celebritatile cool din strainatate. Sau nu se mai spune cool? In fine, este vorba despre 50 Cent si Vin Diesel. Cu 50 de centi poti cumpara un maieu care sa te ajute sa te simti bine in club. Totul este sa il accesorizezi cu un lant mare si o sapca intoarsa. Pe langa dorinta de a-si crea un trademark, se pare ca rapperul 50 Cent a inceput sa poarte maieuri ieftine barbati fiindca ii era prea cald atunci cand canta in cluburi.
Dar Vin are un alt motiv sa poarte maieuri ieftine barbati: muschii. Dl Diesel aproape ca are o clauza speciala in contracte pentru a fi sigur ca producatorii ii permit sa-si etaleze frumusetile. Asteptam alaturi de fani un premiu Oscar pentru muschii lui Vin Diesel.

In concluzie, daca vrei sa te simti bine si sa atragi atentia doamnelor cu trupul tau bine lucrat la sala, cumpara cateva maieuri de la www.ppt.ro cat mai repede posibil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu