Curiozitati la Disneyland-ul parizian

Dincolo de listele “must do” usor de gasit si in general identice pe toate site-urile internet sau chiar si in brosurile turistice despre Disneyland Paris, locatia este plina si de o serie de locuri si puncte interesante, insa nu suficient popularizate. Dupa un transfer rapid de la Charles-de-Gaulle la Disneyland gratie serviciilor de transfer de la www.aeroshuttletransfers.ro, o zi de acomodare pe taram parizian, in care sa intrati in atmosfera tipica de la Disneyland si sa va faceti o idee despre ce ar fi de vizitat si experimentat in zilele urmatoare, nu uitati sa treceti pe lista si urmatoarele puncte:

- Phantom Manor (varianta pariziana a Casei Bantuite). Iar daca tot nu va temeti sa ajungeti aici, fiti siguri ca nu ratati si Cimitirul Boot Hill, chiar la iesirea din Phantom Manor. In cimitir se gasesc si cele patru pietre funerare (oarecum pietre, caci sunt facute din lemn) ce spun povestea amuzanta a veveritei, pisicii si vanatorului mancati de leul care odihneste si el langa victimele sale.
- Cea mai buna varianta a Piratilor din Caraibe dintre toate variantele din parcurile Disney. Desi sunt cozi interminabile, mai ales in sezonul de varf, merita orice asteptare.
- Labirintul lui Alice in Tara Minunilor este si el o atractie interesanta, fie si numai pentru panorama din varful castelului.
- Castelul Frumoasei din Padurea Adormita este un punct de bifat neaparat la Disneyland Paris
- De asemenea, Disney Dreams - spectacolul minunat cu Peter Pan, disponibil si in 2014 pana la data de 30 septembrie. Show-ul de lumini, lasere si jeturi de apa va taia rasuflarea oricarui vizitator, cu siguranta.
- AniMagique si CineMagique - considerate a fi doua dintre cele mai tari atractii in Paris - locul unde povestile si personajele preferate de cei mici dar si de cei mari prind viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu