Alimentele necesare si nesanatoase

Probabil fiecare persoana are in frigider o gramada de alimente, chiar si unele care nu ne sunt de folos. Pentru inceput, trebuie sa ne organizam frigiderul in asa fel incat sa scapam de alimentele nesanatoase. De cele mai multe ori, cand ni se face pofta sa mancam ceva, apucam ce ne este la indemana din frigider, chiar daca asta inseamna un aliment nesanatos.
De aceea, dr. Oz, un medic foarte popular, ne invata ce trebuie sa pastram si ce nu, in frigider. Acesta spune ca cel mai important in viata de zi cu zi este alimentatia. O alimentatie corecta duce la un stil de viata sanatos si la un aspect uimitor.
Tot ceea ce trebuie sa facem este sa mancam regulat si sa respectam mesele principale ale zilei. Cantitatile in exces nu sunt deloc bine venite, dar nici cele prea mici, asadar, trebuie sa fim foarte atenti si la cantitate, dar si la calitate.
Iaurturile si ouale sunt necesare si nu trebuie sa lipseasca din frigider. Acestea sunt bogate in protein; in special iaurtul grecesc si ouale scad riscul de atac cerebral.
In schimb, este foarte bine sa reducem cat putem de mult untul si brenza Cheddar pentru faptul ca ele contin grasimi care nu sunt sanatoase, pe cand dressing – urile trebuie neaparat sa dispara pentru totdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu