Idei ultra moderne pentru meniul de la petrecerea de botez

Restaurantele care organizeaza petreceri de botez le propun tinerilor parinti diverse idei de servire a mancarii si de preparare. Acestea sunt intampinate cu entuziasm de catre tinerii care tocmai sarbatoresc noul membru al familiei.

Stilul familial, de a trece vasele cu mancare din mana in mana, in timp ce se vorbeste si se socializeaza foarte mult, nu avea cum sa lipseasca dintre propunerile restaurante botez. Se mizeaza pe interactivitate, ca o incercarea de a uita socializarea impersonala din mediul online care a cuprins intreaga lume.

Dulciurile in miniatura sunt si ele prezente in meniuri, cu cat mai dulci si mai mici cu atat mai bine.

Asa-numitele “alimente de consolare” incep sa prinda radacini si in farfuriile din restaurante botez romanesti. Astfel ca dupa miezul noptii incep sa circule gustari sub forma de clatite cu gem sau briose de ciocolata.

Cateringul pe roti, sub forma camioanelor cu mancare, este un alt element foarte popular inclus in oferta de restaurante botez care organizeaza petreceri in aer liber. Functioneaza pe principiul: apare camionul, se da startul petrecerii la gratar. Tot mobile pot fi si gogosile, inghetata, pizza, etc. Aerul racoritor al noptii va aduce un nou suflu petrecerii, iar mancarea va reprezenta “carburantul” pentru restul orelor de petrecere.

Mancarea sanatoasa, BIO nu avea cum sa lipseasca de la un eveniment atat de important. In masura in care locatia unui restaurant botez permite, romanii isi doresc sa aiba in farfurie produse de sezon, cat mai proaspete, aduse direct de la fermierii si folosesc produse proaspete de sezon, mancarea servita fiind cat mai usoara. De asemenea, trebuie sa contina cel putin 3 legume.

In ce priveste desertul, multe restaurante botez mizeaza pe crearea unui tort de din briose, care arata spectaculos.

Cu asemenea propuneri, este greu sa rezisti tentatiilor aduse de numeroasele restaurante botez. Daca iti plac ideile lor dar nu esti pe deplin convins, te poti inspira din ele si le poti adapta. Indiferent de alegerea unei idei propuse de un restaurant botez, tema unei petreceri bazata pe naturalete, sanatate si interactivitate, la care se pune accentul pe conceptul de familie, in sens traditional, este binevenita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu