Oxigeneaza celulele cu Oxigenare Celulara

Lipsa de oxigen din organism poate duce adesea la grave probleme cardiace si la o proasta functionare a organelor interne. Astfel, multi dintre noi ne putem confrunta cu insuficiente cardiace, diminuarea activitatii intelectuale, oboseala continua, dureri de cap si picioare, dar si cresterea sau scaderea in greutate fara o anume justificatie. Toate aceste simptome creeaza, in timp, un dezechilibru imunitar, care poate afecta atat viata profesionala, cat si viata personala, de asemenea. Din acest motiv, oxigenarea celulara este deosebit de importanta pentru o buna functionare a organismului .

Produsul Oxigenare Celulara, creat dupa ani intregi de stiinta si cercetare in cadrul laboratoarelor Bionatura Plus, este eficient in tratarea si dezvoltarea corecta a organismului uman. Acest produs, nu numai ca acopera carentele de oxigen, dar este benefic si in afectiuni precum: irigare cardio-vasculara, probleme de randament energetic, aritmie, probleme de imunodeficienta, boli de origine virala, probleme auditive, terapii de reabilitare si perturbari ale reglarii presiunii arteriale. In plus, tratamentul cu Oxigenare Celulara este un bun antitumoral, imunostimulator, detoxifiant, regenerant, neurotrofic(ajuta la refacerea neuronilor) si hepatoprotector.

In timpul tratamentului cu Oxigenare Celulara, pacientilor li se recomanda consumul ridicat de lichide (minimum 2 litri de apa in fiecare zi). Pentru ca lipsa de oxigen din organism se reflecta in primul rand in activitatea creierului, lichidele sunt un adjuvant deosebit de important pentru o eficienta sporita a efectelor produsului in organism. Fie ca este vorba doar de apa sau de o combinate a acesteia cu ceaiuri si sucuri naturale din fructe si legume, este esentiala orice forma de hidratarea pe parcursul intregului tratament. 

Imbunatatit cu enzime, minerale si aminoacizi, Oxigenare Celulara este responsabil de buna functionare a organismului. Administrat in doze corespunzatoare, acesta poate preveni si ameliora o serie de afectiuni si boli, cu care multe medicamente au dat gres pana in prezent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu