Ceaiul bio - sanatate la indemana

Ceaiul este una dintre cele mai populare bauturi de pe planeta. Baut zilnic de catre milioane de oameni, ceaiul si-a dovedit proprietatile energice si de calmare, deopotriva. Din pacate, insa, utilizarea pesticidelor pe mai multe plantatii de ceai din lume a facut ca aceasta bautura delicioasa sa fie consumata cu prudenta - asta daca nu cumva alegem sa consumam ceai plantat si ingrijit ecologic.

Pentru a ne mentine sanatosi sau pentru a ne imbunatati starea de sanatate este esential sa consumam ceaiuri bio in fiecare zi. Ele sunt cultivate pe un sol organic, care nu a fost tratat cu erbicide sau pesticide. La polul opus, insa, ceaiurile amestecate - in special cele ambalate in pungi - pot include substante chimice din frunze si sol, care nu sunt bune pentru corpul nostru. Astfel, alegand produse bio oferim zilnic cele mai multe beneficii organismului nostru si nu numai.

Pe langa proprietatile sale curative, ceaiul cultivat in mod natural este, de asemenea, si o alternativa sanatoasa a cafelei. Prin urmare, consumatorii pot experimenta o mare diversitate de arome si gusturi de ceaiuri in forma lor cea mai pura.

Multi producatori au inteles astazi importanta majora a produselor bio si implicit a ceaiurilor cultivate organic, oferindu-le oamenilor tot mai mult sansa de a consuma produse naturale, lipsite de substante chimice. Unul dintre acestia este si http://www.bioportal.ro/, un site care ofera doritorilor diverse produse bio, de la ceai alb chinezesc si pana la ceai verde cu proprietati si intrebuintari multiple. Ceaiul verde, spre exemplu, insoteste adesea o masa si este foarte bun pentru digestie.

Prin alegerea ceaiurilor bio, nu numai ca ne mentinem sanatatea la parametri normali, dar oferim totodata si respectul nostru lucratorilor de pe plantatiile de ceai. Fermierii conventionali sunt expusi in mod direct produselor chimice periculoase si toxice si sunt afectati de o multitudine de simptome si boli legate de expunerea lor. Prin sprijinirea ceaiului bio nu avem grija doar de propria sanatate, ci si de mijloacele prin care traiesc miile de oameni care ne aduc ceaiuri de calitate in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu