Organizarea unui botez ideal

Se spune de multe ori ca un botez te costa mai putin decat o nunta, si este mult mai usor de organizat. Insa daca punem putin lucrurile in balanta, ne vom da seama ca diferentele nu sunt deloc mari, ba chiar un botez te poate ajunge mult mai scump in cazul in care ai pretentii mai mari pentru puisorul tau. In ziua de azi mai ales se poarta petrecerile tematice si ce lucru mai frumos poate exista pe lume decat o petrecere de pomina pentru micutul ingeras, care sa ramana in amintirea tuturor invitatilor ca fiind unica.

Revenind la comparatia dintre nunta si botez ne putem raporta la faptul ca locatia este cam la fel de greu de gasit, mai ales daca dorim sa gasim restaurante Bucuresti, ba chiar poate sa fie si mai greu de gais tun loc liber avand in vedere ca botezul il programezi cu maxim trei luni - patru luni inainte. Ideal este insa ca mai ales atunci cand ai un botez cu multi invitati sa ceri oferta botez de la restaurantul pe care doresti sa il inchiriezi, si sa compari cu mai multe restaurante similare. Un botez ideal insa are nevoie de mai multe lucruri pe care restaurantul nu le poate oferi intotdeauna. De exemplu - un DJ sau o formatie, pe care trebuie sa le gasesti sau despre care trebuie sa ceri referinte.

In plus, frumos este ca la un botez sa ai facut si un cake bar, care va fi atractia serii mai ales daca sunt prezenti multi copii. Si sa nu mai spunem ca la un botez ideal, organizat cu bun gust, nu trebuie sa lipseasca ursitoarele de la miezul noptii si nici clonvii sau mici momente artistice care sa incante oamenii prezenti. Si cum orice oferta botez tine si de meniu, trebuie sa aveti grija ca la meniu sa aveti mancare usoara pe care sa o poata consuma si cei mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu