De ce sa-ti cumperi o lada frigorifica de la Whirlpool?

Cand vine vorba de electrocasnice de calitate si la preturi bune, Whirlpool este mereu pe primul loc. Compania americana cu cifre de afaceri uriase produce anual mii de aparate frigorifice pentru intreg globul, printre clientii sai numarandu-se atat persoane fizice, cat si companii sau persoane juridice. Printre principalele caracteristici ale articolelor comercializate de Whirlpool se numara piesele rezistente in timp, functiile speciale si eficienta sistemelor integrate, majoritatea produselor care ies de pe banda americanilor fiind cotate cu un calificativ pe care toti si-l doresc: de top. Si in Romania, Whirlpool are vanzari mari gratie campaniilor de marketing foarte bine targetate si calitatii deosebite a aparatelor puse pe rafturile magazinelor. Produsele care impresioneaza de cand le vezi in magazin sunt lazile frigorifice Whirlpool, in special modelul WH2010A+E 6th Sence, 204 l, A+, alb de la Rombiz.

Lada are un volum net de 204 litri, are clasa energetica A+ si un afisaj cu LED cu ajutorul caruia ai control permanent asupra temperaturii si functionarii sistemului de racire. Agentul de racire este de tip R600a, mentine alimentele congelate perfect, cantitatea de produse depozitate este suficienta pentru a nu mai face aprovizionare o luna sau chiar mai mult. Termostatul este reglabil, are un compresor si tehnologia al 6-lea simt care o diferentiaza de restul lazilor produse de alte companii. Cand temperatura depaseste un anumit nivel de alarma, e prea mare, exista un semnal de avertizare, in interior este lumina pentru o aranjare mai usoara a alimentelor, are functie de super congelare, pentru a ingheta mai tare acele produse care necesita temperaturi foarte scazute ca sa se pastreze fragede si gustoase la gatire.

Alta caracteristica importanta a lazii este functia ECO, este prietenoasa cu mediul si consuma putin, are randament ridicat, autonomia fara curent, in caz de cadere de tensiune, e de 36 de ore, iar designul este compact, aceasta ocupand foarte putin loc. Daca mai adaugam si calendarul pentru produsele congelate si garantia de 24 de luni si posibilitatea de retur in 14 zile de la primirea comenzii, vom descoperi poate cea mai buna lada frigorifica ideala pentru orice gospodarie. Doar acum puteti profita de o reducere substantiala la acest model, pretul de achizitie online fiind in jur de 1215 lei pe rombiz.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu