Ofera-i copilului tau un somn linistit achizitionand un patut din lemn

Sanatatea si siguranta copilului tau este vitala mai ales in primii ani de viata. Fiind prea mic ca sa inteleaga ce anume ii face rau si ce nu, micutul tau are nevoie de ajutor pentru a se proteja de eventuale pericole ce pot aparea in jurul sau. Confortabil si usor de intretinut, patutul din lemn este o alegere perfecta pentru un somn linistit si un loc de joaca perfect.

Daca va intrebati de unde cumpar un patut din lemn? raspunsul vi-l dam noi, de la Nichiduta, un magazin online cu o oferta bogata de accesorii si articole pentru bebelusi si copii mai mari. Aici gasiti sute de mudele care mai de care mai frumoase si mai interesante, cu detalii si caracteristici tehnice de neegalat. Patuturile sunt confectionate din lemn dur, de calitate, din fag si pal, au suport pentru saltea, care se regleaza usor pe trei niveluri de inaltime, in functie de cati ani are copilul. Lamelele din suport aerisesc mai bine salteaua si nu-i permit sa capete un miros neplacut.

Avantajul patuturilor de la Nichiduta tine de sistemul silentios de leganare si de montarea usoara, fara asistenta din partea unui specialist. Patul are si un sertar mare pentru a putea depozita in siguranta scutecele sau jucarioarele, grilajul este tot din fag, iar colturile sunt rotunjite-lacul care acopera toate suprafetele de lemn este pe baza de apa si nu e toxic. Fiind din lemn, patuturile se pot muta usor dintr-o camera in alta, se pot sterge si se pot curata cu substante speciale pentru lemn. Mai exista si varianta de patut balansoar, cu suport din lemn masiv pentru saltea si lemn de calitate, trei niveluri de inaltime si o comoditate sporita. Patutul se poate transforma in balansoar cand e necesar si se poate reveni la forma clasica din doar cateva miscari.

Doar in aceasta perioada, la multe tipuri de patuturi din lemn sunt oferite reduceri substantiale si cele mai bune accesorii pentru un pat de lemn numai bun pentru micutul tau, in care acesta sa se dezvolte in voie si sa se joace cat e ziua de lunga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu