Cum sa privesti homosexualitatea

Activitatea homosexuala este cauzatoare de boli deoarece nu creeaza un echilibru natural psihic si emotional intre doua fiinte cu polaritate opusa, ceea ce se opune legilor naturale si armoniei universale. Unele tratate sacre secrete spun ca atunci cand doi barbati se unesc, indiferent daca sunt activi sau pasivi, ei intra in rezonanta cu lumea degradanta a demonilor, ajungand chiar sa fie posedati de acestia.

Faptul ca aceasta practica ingrijoratoare s-a extins in multe tari, devenind un lucru "banal", ar trebui sa puna pe ganduri opinia publica si pe toti cei care urmaresc sa ajute la evolutia si la spiritualitatea acestei planete, deoarece multe culturi antice s-au degradat si au sfarsit prin a se distruge total din momentul in care s-a ajuns la acest nivel periculos de involutie. Ar trebui sa se reinvie cultul eroului, al barbatului darz, care este in stare de orice sacrificiu pentru a apara adevaratele valori care sa pastreze neintinate virtutile reale ale unei societati sanatoase si armonioase, in care femeia sa aiba un rol important si de echilibrare.
Pana atunci insa nu ne putem referi decat la haos si trebuie sa ne complacem in dezechilibru sau lipsa de armonie care nu ar fi atat de rele daca nu ar starni atat de mult simpatie.

Educatia in acest sens joaca un rol important deoarece ea ajuta la elevarea fiintei, la eliberarea inhibitiilor de natura sexuala, la solarizarea si la trezirea lor din punct de vedere afectiv si la multe alte aspeete armonioase, fapt care ii va ajuta sa-si manifeste uriasa energie sexuala intr-un mod mai activ si mai barbatesc. Cei ce au astfel de porniri este bine sa invete sa le stapaneasca, sa inceapa sa aiba incredere in ei si sa fie convinsi ca pot invata sa iubeasca o femeie.

Dragoste fata de o femeie este cel mai sigur remediu de vindecare. Totusi societatea in care traim ne permite atat de multe libertati vulgare incat poate parea imposibil sa mai avem ratiune in limita bunului simt si sa ne dam seama ca am luat-o razna. Exact cum zicea melodia de la OCS - "Razna am luat-o cu totii, dar noi ca tontii nu observam..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu