Ghid vestimentar pentru baieti in adolescenta

Din experienta proprie si personala am aflat foarte multe lucruri despre rolul vestimentatiei in viata unui adolescent. Daca vrei sa afli cum sa atragi toate privirile indiferent de bugetul pe care il detii, citeste in continuare.

Stim foarte bine ca fetele sunt atrase intr-o mai mica sau mai mare parte de aspectul fizic al baietilor. Asadar acesta trebuie pus in valoare sau ascuns de la caz la caz, de la silueta de proportii mai maricele pana la anorexismul unora. Astfel tu trebuie sa alegi ca pantalonii, camasa sau orice alt articol de vestimentatie sa stea pe tine perfect alegandu-ti marimea ideala. Astfel hainele nu vor fi gata sa plesneasca pe tine dar nici sa stea ca pe gard. Indiferent de stilul pe care il abordezi zi de zi, fie ca este elegant, sport, sau orice altceva, la unele evenimente din viata de adolescent esti obligat sa porti o anumita tinuta astfel:

- Chiar daca tu ai adoptat un stil lejer in general la un majorat trebuie sa iti modelezi tinuta astfel incat sa nu faci o greseala colosala. Recomandarea mea in cazul unui eveniment de asa natura consta in: pantofi eleganti de orice culoare (de la negru la gri, de la maro la rosii), pantaloni din material de denim sau stofa (de obicei denimul poate fi purtat dupa cum stim in orice culoare, insa trebuie sa ne asiguram ca nu facem o greseala in ceea ce priveste amestecul cromatic, mai pe intelesul tuturor, trebuie asortati bine), camasa, papion sau cravata (in cazul papionului as adopta niste bretele, iar in cazul cravatei, papionul) deasupra se poate lua sau nu un sacou sau de ce nu un pulover.
- Pentru cei care adora sa fie mereu eleganti, si vor sa arate asta din plin, o iesiere la munte ramane o iesire la munte. Sa zicem ca a venit primăvara si ca tu impreuna cu prietenii sau colegii ati hotarat sa mergeti la o cabana la munte. Stim foarte bine ce se va intampla: muzica, distractie, un gratar etc. Pentru focul de tabara de seara recomand urmatoarea tinuta: bascheti foarte lejeri, o pereche de jeansi foarte sport sau de ce nu o pereche de pantaloni de trening, un tricou fara foarte multe imprimeuri sau aplicatii, peste care vom lua un pulover sau un hanorac calduros. In cazul in care va este prea frig va recomand o veste calduroasa.
- Pentru iesire in oras in compania colegilor sau pritenilor trebuie sa nu parem foarte eleganti pentru a nu arata banal la evenimentele mai importante. Asadar cine nu iubeste lejeritatea, trebuie sa parem foarte relaxati deoarece este weekend, am scapat de scoala, grijile le-am lasat acasa si ne distram cu amici nostri. Pentru o asemenea iesire recomand o tinuta dupa bunul plac al fiecaruia, eu as adopta niste blugi rupti, cu niste incaltari care duc spre sport dar sa nu fie adidasi cu crampoane sau ceva din aceasta sfera, o bluza sau un tricou cu un imprimeu amuzant peste care luam un cardigan simplu.

Sa vorbim despre accesorii... accesorile dau o nota de eleganta si de siguranta. Eu optez pentru ochelari de soare, bratari, si lanturi foarte fine. Nu trebuie sa purtam asadar foarte multe zorzoane de acest fel pentru a nu arata ca un curcubeu. Sper ca sfaturile mele au fost de folos sic a nu vezi face gafe vestimentare tot restul vietii voastre adolescentine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu