Manipularea cu televizorul

Intotdeauna cand se intampla ceva important, cei care conduc lumea, nu stiu sa zic exact cine sunt, masonii, cei mai tari incearca sa conduca populatia catre altceva.
De exemplu cand a inceput criza, in anul 2008, criza a fost cumva ascunsa de gripa aviara. Astfel foarte multi s-au trezit in mijlocul crizei fara sa-si dea seama. Pentru oamenii de rand, marea majoritatea a populatiei a fost o adevarat lovitura. Dupa ce au refacut meniul si le-au fost omorate gainile, s-au trezit foarte multi si cu salariile si pensiile scazute.

Intodeauna cand se intampla ceva important, sau urmeaza sa se intampla ceva, va fi atrasa atentia in alta directie. Televizorul ne prosteste, orice informare in masa de fapt. Au un stil de a exagera formidabil. Niciodata nu am vazut sa manipuleze poporul intr-un fel placut. Haideti sa ne adunam sa plantam copacei. Nu. Omorati-va gainile. Vaccinati fetitele de pana in clasa a 4-a pentru cancerul de col uterin.  Vaccinati-va copii pentru orice. Foarte multe  virusuri au fost creati in laboratoare, precum virusul HIV. Acesta a aparut undeva prin anii 1980 in laboratoare, a fost creat si introdus in vaccinul copiilor mici, a bebelusilor. Astfel ca foarte multi se intrebau cum acesti copii sunt purtatori, daca parintii lor nu. Uite asa.
Totul este facut pentru a diminua populatia. Nu continui deoarece nu vreau sa ating vreun subiect sensibil. Manipularea cu telelvizorul, in masa  este cea mai la indemana practica. Este cea mai usora. Se stie ca informatiile circula repede.
De tot ce este nevoie este de o informatie aruncata populatiei urmand ca ea sa o digere, sa o intoarca pe toata partile, sa formeze tot felul de ipoteze. Cea mai mare putere de manipulare se afla in politica. Ei sunt cei mai instruiti, stiu exact cand sa spuna si ce sa spuna. Speculeaza tot si asteapta doar replica. Stiu dintotdeauna ce urmeaza sa se intample. De exemplu protestele din iarna de acum doi ani, sau anul trecut au fost dupa parerea mea asteptate. Exact asta au vrut sa se intample. Sa iasa populatia in strada, sa vina nenea Ponta sa o faca pe zanul, pe Fat Frumos care salveaza tot. A fost organizat referendum, dar bineinteles ca a lasat o hiba undeva pentru a nu se intampla nimic. Nu au specificat cine se incadreaza ca si votant. Asa tin minte de atunci. Asta a fost de fapt problema. Nu s-au realizat voturile. Exact asa au vrut sa se intample.

Toata politica este un mare rahat, cea mai mare manipulare in masa. Toti ne ducem la vot si greseala multora este ca desi nu au nici o preferinta, voteaza de fapt cu celalalt doar pentru a nu iesi cel mai nesuferit. Dar anuleaza-ti votul si gata. Nici ala nici celalalt.

Trebuie sa inchidem televizoarele, sa nu citim presa sa citim carti, literatura universala, orice cade pe mana, din orice domeniu pentru a fi oameni cu coloana vertebrala, astfel ne plafonam, ne prostim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu