O invitatie Concept 2014

Nunta este cel mai important eveniment din viata unei persoane, care presupune mult efort si organizare din partea mirilor. Paleta de aspecte care trebuie sa fie indeplinite este foarte variata: rochia de mireasa si costumul mirelui, invitatiile, resturantul si meniul preferat, aranjamentele florale si multe altele. De asemenea, detaliile sunt foarte importante, pentru ca acestea confera farmecul unui astfel de eveniment.

Invitatiile de nunta reprezinta primul contact pe care il au musafirii cu nunta respectiva; in ziua de azi exista o gama diversificata, dar trebuie acordata o atentie deosebita acestui aspect, deoarece invitatia de nunta trebuie sa fie in acord cu tema nuntii si sa se plieze pe gustul mirilor. In acest amalgam de informatii, NatalieShop va vine in ajutor si va pune la dispozitie o paleta larga de modele. Printre acestea, se numara o invitatie nunta concept natalieshop.
   
Moderne si cu un farmec aparte, acestea sunt create special pentru a indeplini exigentele ridicate ale anului 2014. O invitatie nunta Concept Natalieshop are culori indraznete si un design foarte modern. Preturile sunt variate si se potrivesc pentru buzunarele fiecaruia, incepand de la 0.99 lei pana la 3.27 lei. De asemenea, pentru ca totul sa fie mai usor pentru miri si mai accesibil, plicurile invitatiilor sunt incluse in pret. In functie de creativitatea fiecruia, textele pot fi compuse de miri, insa pe site-ul www.natalieshop.ro aveti posibilitatea de a alege unul din textele pentru nunta. Pentru mai multe detalii si pentru a plasa o comanda, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0722.62.15.37, pe mail comenzi@natalieshop.ro sau vizitati-ne la magazinul nostru din Centrul Vechi Bucuresti (str. Lipscani 63-65, sector 3, Bucuresti, parter).
   
Daca doriti ca de la inceput nunta dumneavoastra sa fie invaluita de eleganta si farmec, atunci o invitatie nunta Conceput Natalieshop este alegerea cea mai potrivita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu