Sampon alfaparf de la Allbeauty - incantare pentru parul tau pretentios

Tineri sau batrani, indivizii isi spala mereu parul si sunt foarte grijulii cu el, mai ales ca infatisarea conteaza mult in relationarea cu oamenii din jur. Daca cele mai multe produse de pe piata contin doar substante chimice si alergeni care pot distruge firele de par, produsele cosmetice profesionale de la Allbeauty si-au propus din start sa faca nota discordanta.

Doar din ingrediente naturale, testate si la cele mai bune preturi, sampoanele de la Allbeauty garanteaza curatare in profunzime, lipsa alergiilor si o structura a firelor de par neafectata si mai sanatoasa. Din gama completa de sampoane de pe site-ul oficial, printre cele mai eficiente sunt si cele de la Alfaparf. Lansate de un brand puternic pe piata produselor de ingrijire a parului, sampoanele din aceasta categorie actioneaza rapid asupra firului de par si structurii sale, sunt usor de aplicat si nu prezinta adaosuri chimice.

Ca sa va convingeti puteti comanda si incerca sampon alfaparf de restructurare, care reface firul de par degradat cu ajutorul nano-complexelor si oligoelementelor, dar si extractelor din maduva de bambus. Parul isi va reface necesarul de minerale esentiale si saruri, va deveni rezistent si elastic. O stralucire de invidiat se obtine usor cu sampon alfaparf hidratant special pentru stralucire, care curata parul, il catifeleaza si il lasa usor de pieptanat. In compozitia sa regasim seminte de in, diamante sub forma de microparticule si ingrediente active, silicon. Calitatea italiana se gaseste si in sampon alfaparf pentru volum, de aplicat pe par fin si subtire, facandu-l mai rezistent si amplificand volumul pe toata lungimea firului de par.

Semintele de in si extractele din grau sunt foarte bune pentru par si au omega 3 si omega 6. Netezirea parului rebel este mai simpla de realizat cu sampon alfaparf de netezire si cu efect anti-static, care inmoaie firele de par, avand in compozitie unt de migdale. Cu o reducere de 9% si ulei de pequi si prickly pear, samponul de netezire par rebel curata si descurca firele de par, lasandu-va parul cu un aspect placut si matasos. Toate sampoanele de mai sus au reducere de 10%, in afara celui a carui reducere a fost deja precizata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu