Limba engleza pentru incepatori

Limba engleza reprezinta o alegere excelenta pentru cei ce doresc sa invete o limba straina, fie din motive personale, pentru a comunica mai usor atunci cand calatoresc in tari straine sau pentru a beneficia de avantajele cunoasterii acestei limbi in plan profesional. Limba engleza este de departe cea mai folosita limba de circulatie internationala si este omniprezenta si in mediul virtual.

Invatarea limbii engleze - cateva sfaturi pentru incepatori:

Motivul pentru care vrei sa inveti limba engleza. Incearca, pentru inceput, sa identifici care sunt motivele pentru care doresti sa inveti limba engleza. De exemplu, poate doresti sa studiezi sau sa-ti gasesti un loc de munca intr-o tara in care aceasta limba este limba oficiala. Motivatia este un factor important in invatarea unei limbi straine.
 
Urmareste programe TV in limba engleza. Cei mai multi incepatori considera ca acesta metoda este cea mai distractiva si una din cele mai eficiente modalitati de imbunatatire a competentelor lingvistice. Urmareste filme in limba engleza cu subtitrare in limba romana, astfel incat sa poti corela intelesul cuvintelor si expresiilor.
 
Citeste carti in limba engleza. Incepe, mai intai, sa citesti carti usoare, adecvate pentru nivelul tau de cunoaste a limbii engleze. Odata ce vei acumula mai multe cunostinte, vei putea citi si carti cu un limbaj mai complex.
 
Tine un jurnal in limba engleza. Incearca sa scrii cel putin un paragraf, in fiecare zi, despre orice, in limba engleza. Poti formula propozitii simple despre ceea ce ai facut in acea zi sau ce obiective ti-ai propus pentru ziua urmatoare, versurile unui cantec in limba engleza sau pur si simplu o idee care-ti trece prin cap.
Cursuri de limba engleza pentru incepatori prin International English School

Cursurile de limba engleza pentru incepatori se adreseaza persoanelor care nu cunosc deloc aceasta limba sau care au cateva notiuni de baza. Cursurile de limba engleza pentru incepatori organizate de International English School ofera participantilor o modalitate de predare simpla, eficienta si placuta. Cursantii vor beneficia de materiale de predare concepute intern de catre trainer, de CD-uri audio si DVD-uri cu lectii video. Notiunile de vocabular, gramatica si lexic sunt foarte usor asimilate de cursanti, datorita manualelor de profil (Cambridge, Oxford, Longman si Macmillan), complete si bine structurate. Cursurile sunt acreditate ANC de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si de catre Ministerul Muncii, fapt care va permite sa obtineti o diploma recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu