Refa „proviziile” organismului in mod natural cu Seminte Chia 150g

Daca ar fi sa facem un top al celor mai bune tipuri de seminte oferite de plantele din natura, cu siguranta Chia ar fi planta care ne-ar impresiona cel mai tare si ale carei seminte le-am include in orice dieta. Seminte Chia, 150g este o sursa importanta de fibre si de proteine, acizi grasi Omega-3 si Omega-6, dar si de antioxidanti si minerale sau aminoacizi.

Se pot pune in orice fel de alimente servite, in salate, cereale, prevenind imbatranirea rapida, ii ajuta pe cei care sunt la dieta sa slabeasca prin reducerea poftei de mancare si pe cei diabetici sa aiba glicemia scazuta. De asemenea, Seminte Chia, 150g sunt ideale si pentru sportivi, pentru ca ii fac mai rezistenti si ii hidrateaza corespunzator, luptand cu efectele nocive ale radicalilor liberi. Semintele de Chia au foarte mult calciu, mai mult chiar decat laptele, au mai multi oxidanti decat afinele, foarte mult fier, dar si potasiu, chiar de doua ori mai mult decat bananele. Fiind usor de comsumat, Seminte Chia ne protejeaza organismul de poluare, alcool, fum de tigara sau radiatii UV, distrugand radicalii liberi care vin odata cu aceste substante nocive. Daca nu vreti sa dati banii la sala, dar sa aveti mereu energia necesara pentru a merge mai departe, trebuie neaparat sa consumati acest produs foarte sanatos, care va va ajuta sa treceti cu brio peste orice test fizic sau psihic. Sunt bune si pentru sistemul digestiv, pentru ca, impreuna cu sucurile gastrice construiesc o substanta consistenta care va hrani organismul timp indelungat, astfel ca senzatia de foame nu va mai fi resimtita.

Pentru ca au foarte multe fibre si proteine digerabile, semintele de Chia regenereaza tesuturile si te ajuta sa ai un corp puternic si sanatos, rezistent la efort fizic. Durerile articulare sunt diminuate daca se consuma seminte de chia si asta pentru ca acizii grasi Omega-3 contribuie la diminuarea durerilor de articulatii. Nu in ultimul rand, acest produs sanatos 100% natural are efect detoxifiant, curatind organismul de impuritati si ajutand la functionarea normala a ficatului si la un sistem digestiv perfect curat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu