Ciudatenii ale naturii

V-ati intrebat vreodata de ce se intampla unele lucruri? V-ati intrebat daca tot ceea ce vedem cu ochii este real sau poate vedem dincolod e real…. O ciudatenie care se incadreaza in acest real este Freddy Jackson, fantoma care apare in poze. Asa cum ne spune o fotografie facuta in 1919 a facut inconjurul lumii, dar nu datorita persoanelor imortalizate, ci a unei fantome care a aparut in poza.

Fotografia este un portret de grup al plutonului lui Victor Goddard, un militar care a luptat in primul Razboi Mondial. in poza apare in plus o fata stearsa, despre care se presupune ca ar fi a lui Freddy Jackson, un mecanic care fusese ucis accidental de o elice a avionului, cu doua zile in urma. inmormantarea avusese loc exact in acelasi loc in care fusese facuta poza. Membrii plutonului au recunoscut cu usurinta fata barbatului, ba chiar au presupus ca acesta nu era constient ca murise si se prezentase la poza de grup. O alta ciudatenie care se incadreaza aici mai este si Podul Overtoun, locul in care si cainii se sinucid. Astfel ca Overtoun este un pod arcuit de langa Milton, Scotia, construit in 1859. A devenit faimos pentru numarul mare de intamplari stranii in care cainii s-ar fi sinucis, sarind de pe pod. Incidentele au aparut initial in anii '50 si '60, cand cateii, de obicei rasa Collie, sareau brusc in apa, pierzandu-si viata. in unele cazuri insa, cainii supravietuiau, se recuperau, apoi sareau din nou.

Ceea ce este insa cu adevarat ciudat este ca toti patrupezii sareau aproape din acelasi loc. Unii cred ca podul este bantuit si ca acolo se intalnesc doua lumi, cea a viilor si cea a mortilor. Nu numai cainii au un comportament ciudat pe Overtoun: in 1994, un barbat si-a aruncat copilul de pe pod, pretinzand ca era antihristul. Dupa aceea, a incercat sa se sinucida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu