Cele mai bune sosete sport sunt cele din bumbac si sintetic

Sosetele sport sunt niste ciorapi versatili, usor de spalat si de intretinut, rezistente la efort fizic si foarte greu de confundat cu cele normale. Se muleaza pe picior, sunt sosete sport special gandite pentru a permite miscarea in voie, au culori care mentin umiditatea la nivelul pielii piciorului si nu se uzeaza foarte repede. Din pacate, sosete sport pot sa capate un miros foarte urat daca nu sunt din bumbac, se pot asorta doar cu incaltaminte si imbracaminte sportiva si se gasesc mai greu, cele de calitate, gratie tipului de material folosit, in general combinatii de sintetic si bumbac.

La alegerea unor sosete de acest fel conteaza foarte mult si brandul, pentru ca materialele folosite vor fi de calitate si se vor combina perfect in toata economia sosete sport. Desi preturile pot sa fie mai mari, sosetele de sport de la firmele consacrate care fac si incaltaminte si imbracaminte de sport sunt foarte bune pentru practicarea oricarui sport, acopera de regula mare parte din partea de jos a piciorului si din jumatatea inferioara a acestuia. Ca o regula si aceste soseste si cele normale nu se poarta cu sandale, pot sa fie de culori deschise, insa nu stridente, trebuie sa fie asortate cu pantalonii si incaltamintea si sa va faca sa va simtiti confortabil.

In ciuda regulei conform careia nu ai voie sa porti sosete la pantaloni scurti, daca faci miscare sau esti pe terenul de fotbtal poti sa porti fara probleme, atata timp cat nu sunt prea funny si nu au elemente care sa te faca sa te simti penibil. De asemenea, trebuie alege sosete de sport speciale pentru sportul practicat, din bumbac si sintetic, pentru ca acestea preiau calitatile cele mai importante de la ambele materiale, fiind ideale pentru orice tip de miscare si exercitii fizice sau sporturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu