Preferinte muzicale

Asta e un subiect care poate fi dezbatut pe larg. Sunt o multitudine de categorii muzicale. De la manele pana la rock sau hard rock. Recunosc ca am ascultat si eu manele, in liceu. Nu m-am prea dat in vant dupa ele nici atunci, insa am ascultat, doar cele, care mi se pareau normale. Fratele meu insa, a ascultat manele la greu. ma dispera cand ajungea acasa de la scoala, pornea calculatorul, si baga mare la manele. Norocul meu a fost ca dupa un timp s-a dat pe breazda si a inceput sa asculte altceva.

Apoi am inceput sa ascult muzica romaneaca din vremea aia. Stim cu totii ce melodii se asculatu prin anii 2000. Acum nu le-as mai asculta, nici sa ma pci cu ceara. Poate doar, din cand in cand. Apoi, a fost o vreme cand am ascultat, muzica populara. Si mi-a placut, poate si fiindca ai mei, se uitau, foarte mult la asa ceva. ma uitam si eu in ton cu ei, si ma relaxam .Mai ascultam si melodiile straine, ale acelor vremuri. Acelea parca si azi le mai ascult. Erau mai, altfel decat cele romanesti
Dupa ce mi-am cunoscut sotul, m-am dat pe rock. Dar nu din acela hard, ala nu mi-a placut niciodata. Rock gen Cargo, Iris, din astea. Si trupe straine ascultam, si chiar mi-ar fi placut sa merg la vreun concert Scorpions, de exemplu, dar n-am mai apucat. Au parut fetele, si cam greu sa le lasam cu cineva. Oricum, daca vreodata voi avea ocazia, sigur nu voi lipsi de la Scorpions. Imi place de trupa asta, maxim.
Cam astea au fost genurile de muzica, pe care le-am ascultat eu de-a lungul vietii mele. A, si etno, parca mai ascultam la un moment dat, insa a fost o etapa, scurta. Voi ce preferinte muzicale aveti? Ce melodie preferata aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu