Tehnologia – o modalitate sigura de a ramane conectati la realitate

Cand deschideti browser-ul de internet, pagina de start este cea care se deschide automat. De obicei este un motor de cautare sau client de e-mail, dar puteti face orice alegere. Daca ati gasit un site de stiri independent care se potriveste nevoilor dvs., incercati sa il setati ca pagina de start. O alta optiune este de a folosi una dintre primele pagini personalizate ale furnizorilor de webmail populari. Puteti incarca asta cu stiri (diferite subiecte), cotatii bursiere si chiar mai mult. Acestea pot fi cele mai convenabile si eficiente idei pentru a fi informat, fara a fi bombardati cu informatii de care nu va pasa.

Nu evitati aplicatiile smartphone si tableta care furnizeaza fluxuri de stiri. Ca si sugestiile anterioare, capacitatea de a personaliza este cheia. Unul dintre modurile populare de a fi conectat  acum este " Flipbook ". Aceasta aplicatie creeaza o revista digitala personalizata pentru dvs, articolele sunt scurte si veti vedea doar subiectele pe care le selectati. Cererea este simpla, mai placuta si mare pentru derularea rapida prin titlurile de top.

Aceasta este o optiune mare, dar ar putea sa ia un pic mai mult timp pentru cercetare din partea dumneavoastra. Twitter este mare, deoarece este concis prin natura sa. Un dezavantaj este ca este dificil de a personaliza astfel incat va trebui sa fiti selectiv in ceea ce urmeaza.

Cred ca veti fi placut surprins de modul in care actualizarile clare la radiourile de stiri se fac in fiecare ora. O alta optiune de ascultare este faptul ca multe agentii de media fac raportarea lor punand la dispozitie un format podcast. Daca aveti un set cu casca Bluetooth, puteti asculta printr-un dispozitiv compatibil in timp ce va ocupati de alte treburi acasa sau la serviciu.

Exista cateva modalitati bune pe care le puteti obtine in continuare pentru stimularea audio-vizuala cand nene de uitam la stiri. Incercati sa vizualizati clipuri video online pentru a obtine o versiune mai scurta a fiecarei povesti . Puteti inregistra intotdeauna ce va intereseaza. De exemplu, utilizati televizorul din camera dumneavoastra in timp ce va pregatiti sau va uitati in bucatarie cu ajutorul unui suport de perete pentru tableta sau smartphone .

Speram ca acest lucru v-a dat cateva idei noi pentru a incerca sa fiti la curent cu evenimente nationale si mondiale. Daca este asa, sa fiti sigur sa impartasiti ceea ce a functionat pentru dvs cu alte persoane ocupate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu