Invitatiile speciale

Un trend deosebit in ceea ce priveste invitatiile de nunta atrage atentia in ultimii ani. Este vorba despre invitatii mai speciale, departe de forma clasica de card sau felicitare, de dantelarii sau stantari. Invitatiile sub forma de cutie, care lasa invitatului senzatia ca descopera un cadou important arata superb, sunt speciale si lasa impresia ca au fost destul de scumpe. Insa, atentie in alegerea acestui tip de invitatii nunta daca nu doriti sa speriati invitatii!

Totul tine de lista de invitati pe care ii asteptati la nunta si de standardele si stilul de viata pe care stiti ca acestia il au. Daca nunta pe care o organizati se bazeaza pe cateva zeci de invitati care nu locuiesc in mediul urban si care nu stiu foarte multe despre nuntile bucurestene, ii puteti speria cu invitatii foarte sofisticate si sa creada ca este un eveniment cu mare staif, la care nu isi permit sa participe. De asemenea, daca nunta nu este una cu buget mare, nu investiti in invitatii de acest gen, care in general sunt mai scumpe, pentru ca veti crea alte asteptari celor care accepta invitatia. In plus, va puteti trezi ca impuneti un dress code foarte formal, desi faceti nunta intr-un restaurant rustic, doar pentru ca v-au placut invitatiile extrem de elegante. Intotdeauna, regula de baza in alegerea invitatilor este adecvarea la tema nuntii, si integrarea in conceptul general.

Nu puteti alege invitatii foarte scumpe si elegante – de tipul cutie, cufar, cutie de bijuterii – daca in invitatie mentionati o locatie mai putin pretentioasa sau daca mentionati ca tinuta nu este obligatorie. Dimpotriva, daca restaurantul ales este unul tip salon de bal, cu candelabre si mocheta luxoasa, cu fete de masa din brocart si decoruri fastuoase, sunt ideale invitatiile elegante, iar cele tip cutie sau cufar sunt cu atat mai speciale cu cat nu sunt folosite de foarte multe perechi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu