Rasfat pentru doamne la Zell am See

M-am gandit de multe ori ce fac doamnele si domnitele care ajung la Zell am See ca insotitoare pentru partenerii lor schiori, dar nu au niciun fel de pornire catre a invata sa schieze. Sigur ca statiunea este extrem de ofertanta din multe puncte de vedere, chiar si pentru cei care nu stau pe partie, insa nici nu poti sta 7 zile intregi prin restaurante sau pub-uri si cred ca nici bugetul pentru shopping in vacanta de ski nu este atat de mare cat sa poata tine o doamna numai prin magazine. Si atunci mi-am dat seama ca unul dintre motivele pentru care Zell am See este celebra, dincolo de ski evident, sunt spa-urile si centrele de wellness. Fie ca vorbim de piscine, sauna, masaje, aromaterapie sau solar… statiunea este un important centru spa in Austria, desi cele mai multe oferte ski Zell am See uita sa mentioneze si aceasta activitate ca o alternativa pentru cei care nu schiaza… iata ce nu trebuie sa ratezi daca esti pasionata de spa-uri:

Cel mai celebru spa din Zell am See este Tauern Spa, care se distinge net din multimea de centre spa gazduite de marile hoteluri din statiune. Tauern are o suprafata incredibila, de 48.000 de metri patrati, dintre care 2000 de metri patrati sunt ocupati de suprafete acvatice. Sunt celebre saunele cu panorama, baile cu apa sarata, saune pentru aromaterapie, dar si superba piscina exterioara inconjurata de pereti din sticla.

Spa-ul Mavida este si el extrem de apreciat si se poate inscrie cu brio pe lista celor mai bune spa-uri europene. Mavida este amplasat in hotelul cu acelasi nume, pe malul raului Zell. Dincolo de saune, piscine si alte asemenea, aici poti avea parte de cursuri de yoga sau pilates, care pot fi minunate si dupa o zi obositoare pe partie, dar si daca esti doar in cautare de relaxare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu