Jocuri pentru telefoanele android

Cred ca unul dintre cele mai populare sisteme de operare de pe telefoanele mobile, sistemul android a revolutionat felul in care folositm telefoanele. Majoritatea producatorilor de astfel de aparate folosiesc acest sistem si se pare ca este cel mai usor si sigur sistem de operare pentru telefoanele cu touchscreen pe piata in acest moment. Printre producatorii de telefoane mobile care il utilizeaza se numara:  Samsung, HTC, Motorola, Sony Ericson.
Dat fiind popularitatea acestui sistem de operare, si creatorii de jocuri au avut mult de lucru pentru a adapta cele mai multe jocuri astfel incat sa poata rula pe acest tip de sistem de operare. Lucrurile au avansat destul de mult, astfel ca in acest moment utilizatorii acestor telefoane pot sa se joace si jocuri online HD. Pentru a stii ce anume puteti sa jucati pe mobil as vrea sa va fac o scurta lista a jocurilor online HD pe care le puteti gasi pe internet:
• Gangstar: Miami Vindication  este un joc de crime simulation in format 3D in care jucatorul trebuie sa treaca prin multe aventuri pentru a-si salva fratele mai mic din mainile unei gasti;
• Let’s Golf 3 – este o continuare a jocului de golf Let’s Golf 2, care insa aduce noi scenarii si provocari;
• Shrek Kart HD – Shrek are o misiune: de a deveni ce la rapid pilor de curse din regat, iar tu imreuna cu prietenii lui trebuie sa il ajuti sa isi atinga scopul;
• Men in Black 3 – te pune in pielea Agentului J, si este o adaptare a fimului care a avut lansare in 2012. Jocul presupune sa te lupti cu extrateresti atat timpul prezent cat si in 1969.
Acestea sunt doar cateva din jocurile minunate pe care le gasiti pe  interenet, fie pentru a le juca online pe mobil, sau pentru a le descarca. 
Asa ca nu pot sa va urez decat sa incercati sa va jucati pe http://www.jocurionlinehd.com

Un comentariu: