Aplicatia care transforma exercitiile fizice in jocuri video, mana cereasca pentru iubitorii de sala

Ca sa ne mentinem in forma avem nevoie de exercitii zilnice, combinate cu miscare si plimbari in aer liber. De obicei mergem la sala, unde dam bani grei sa dam kilogramele jos pe care le-am pus atat de usor mancand aiurea. Avem deja intiparit in creier sloganul „vrei ceva de calitate, da bani”, dar, de cele mai multe ori, se poate si cu mai putin sa obtii efecte ireprosabile.

Pentru ca exercitiile fizice trebuie facute asa, mai in joaca, pentru a nu ne termina psihic, ar fi bine sa aveti la dvs. si aplicatia FitRPG. Aflata in faza de proiect, aplicatia se va sincroniza cu cea de finess si va transforma orice miscare intr-una a unui personaj dintr-un joc-intocmai ca la consolele cu WiFi, cand personajul tau danseaza, se joaca tenis, fotbal, conduce o masina de Formula 1. Esti fan inrait al jocurilor si vrei sa imbini utilul cu placutul, atunci aplicatia asta e sigur pentru tine. RPG inseamna „role play game”, adica un joc unde intri in pielea unui personaj pe care-l identifici cu propria persoana. Jocul iti trimite personajul in Avalon, un taram unde dai de elfi si alte personaje mitice alaturi de care pornesti in calatorii misterioase prin tinuturile Avalonului. Scopul jocului e sa treci de diferite niveluri si sa obtii recompense pe masura ce evoluezi in diferite lumi.

Cu cat esti mai activ in offline, cu atat vei strange mai multi bani in joc si vei putea sa cumperi diverse obiecte pentru personajul tau pentru a-l ajuta sa inainteze in joc. Competitia cu prietenii tai, conectati si ei online la aceeasi aplicatie te va stimula sa exersezi din greu fara sa simti oboseala sau sa fii stresat. Aplicatia e disponibila pentru iOS si Android si se poate sincroniza cu Fitbit sau Google Fit. In prezent, sunt in cautare de designeri care sa rafineze interfata si sa faca unele noi sau sa dezvolte povestea din joc. Pentru cei care vor sa doneze, fiecare donatie e transformata in banuti din joc iar daca esti la un nivel superior iti pot face personajul sa arate exact ca tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu