Cu serviciile de transfer aeroport Otopeni ajungi rapid acasa in conditii de transport foarte bune

Unul dintre cele mai frustrante momente odata ce ai ajuns acasa, pe aeroport sau te indrepti spre aeroport este asteptatul unui taxi. Pe langa faptul ca nu stii peste ce sofer dai si cat va costa cursa intr-un final mai ai si de asteptat cateva zeci de minute pana sa prinzi unul liber. Transferul aeroport se poate realiza insa mult mai simplu daca apelezi la o firma de inchirieri auto. Firmele au masini noi, confortabile si curate, pot realiza un transfer de la Aeroportul Otopeni in doar cateva minute, soferii sunt profesionisti si cunosc cele mai scurte si mai sigure trasee.

Avantajele unor firme de inchirieri masini pentru transfer sunt date de numarul mare de modele si tipuri de autoturisme disponibile in parcurile auto, de conditiile excelente de transport si de serviciile de calitate oferite de fiecare companie in parte, de transparenta totala in privinta preturilor practicate si serviciilor oferite. De asemenea, solicitarea unei masini de la o firma cu servicii de transfer Aeroport Otopeni se poate face la orice ora, zborurile sunt monitorizate in asa fel incat fiecare client sa fie preluat sau dus la aeroport exact atunci cand are nevoie. Serviciile aditionale pe care le puteti solicita, simplitatea rezervarilor si accentul pus pe calitate, iata alte beneficii ale inchirierii unei masini pe termen scurt de la firmele de inchirieri auto.

Daca vreti sa ajungeti rapid la aeroport sau urmeaza sa plecati dintr-o tara straina spre Capitala este bine sa rezervati din timp o masina pentru a fi siguri ca veti calatori in cele mai bune conditii. myLIMO-Cab pune la dispozitia clientilor interesati masini de la producatori de top, servicii transfer van si premium, transfer business sau corporate. Autoturismele nu sunt mai vechi de trei ani, sunt curate si intretinute, au asigurarile la zi si sunt conduse de soferi profesionisti care pot purta si o conversatie intr-o limba straina de circulatie pentru o atmosfera placuta pe tot parcursul transportului. Din aplicatia speciala pentru mobil myLIMO-Cab puteti alege simplu orice oferta de transport, vedeti unde se afla soferii si ce tarif veti avea pentru o anumita cursa, in aplicatie exista si contacte si link-uri directe catre echipa de suport, comenzile sunt confirmate imediat prin e-mail, se poate introduce manual si adresa sau se pot plasa comenzi in timp real.

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente si preturile pentru fiecare masina inchiriata puteti vizita oricand site-ul oficial al firmei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu