Consolidarea constructiilor vechi cu micropiloti

Chiar daca sfera constructiilor este intr-o continua expansiune, exista atat in orasele noastre, cat si in celelalte tari ale lumii, foarte multe cladiri vechi care, uneori, deja nu mai faca fata solicitarilor societatii moderne si care fie trebuie sa fie consolidate, fie au nevoie de interventii si mai serioase. Desigur, insa, sunt anumite cladiri, cum ar fi cele istorice, care au nevoie de o consolidare urgenta, atenta, astfel incat sa reziste pentru o perioada cat mai indelungata de timp si sa poate fi folosite constant de catre societate.

Consolidarea unor astfel de tipuri de constructii este una dintre provocarile companiilor moderne de constructii, pentru care se aplica solutii moderne si sigure de consolidare. Compania Terratest Romania se afla in domeniul constructiilor de foarte multi ani si are un renume atat la nivel national, cat si la nivel international pentru realizarea cu succes a multiple proiecte de constructie, de o complexitate uimitoare. In cazul consolidarii constructiilor vechi, compania Terratest foloseste micropiloti forati, care sunt o solutie sigura pentru fundatiile cladirilor vechi.

Un exemplu de proiect in care compania a folosit micropiloti forati pentru a consolida fundatia unei cladiri vechi, este Muzeul de Arta Contemporana din Burgos, in anul 1995. Reprezentand o constructie mai veche, muzeul avea nevoie de consolidarea fundatiei, pentru a putea fi vizitat in continuare si pentru a-si mentine activitatea. In acest proiect de constructie, compania Terratest a folosit micropiloti forati, reprezentand solutia optima pentru a consolida fundatia.

Mai multe proiecte realizate cu succes de compania Terratest pot fi vazute pe pagina web a companiei, unde este disponibil si portofoliu acesteia, cu proiectele realizate in ultimii ani, cu o descriere detaliata a tuturor detaliilor tehnice, a perioadei de desfasurare a lucrarilor, precum si alte aspecte relevante in cazul proiectelor de constructie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu