Ansambluri rezidentiale de vile sau de blocuri noi? Tu ce alegi?

Ansamblurile rezidentiale pot fi formate din grupuri de blocuri noi sau vile/case noi. Dintre cele doua variante care este cea mai buna alegere? Depinde. In cazul ansamblurilor rezidentiale cu blocuri ai la dispozitie apartamente cu doua, trei, chiar patru camere, distanta intre blocuri este suficient de mare pentru a se respecta intimitatea locatarilor, accesul la utilitati si la spatii verzi este destul de usor. Blocurile noi sunt realizate pe baza unor proiecte create cu ajutorul unor softuri profesionale, structura de rezistenta este foarte buna, dotarile si designul interior facut de arhitecti cu experienta pot aduce un plus de confort pentru cei care se muta in apartamente.

Singura problema aici poate fi cea legata de vecini, esti nevoit sa ai aceeasi viata la bloc, insa marea diferenta fata de blocurile vechi este ca in ansambluri rezidentiale sector 1 sunt doar oameni care au profile asemanatoare. Spre deosebire de ansamblurile rezidentiale cu blocuri, cele cu vile au o intindere mai mare, fiecare proprietar are casa si teren aferent, poate face ce doreste in propria locuinta fara a deranja pe altii, accesul la toate facilitatile ansamblului este la fel de simplu. In ansambluri rezidentiale sector 1 cu vile/case proprietarii pot aduce imbunatatiri exterioare, au la dispozitie mai multe variante de redecorare exterioare. Apartamentele din ansamblurile rezidentiale noi, la fel ca si vilele/casele pot fi cumparate inca din timpul constructiei, se poate interveni asupra designului interior, asupra finisajelor, fiecare proprietar are de ales intre a cumpara apartamente sau vile cat inca se construiesc sau la final. Daca alege sa cumpere in timpul construirii economia facuta poate fi de 30%. In ambele cazuri toate cele necesare unei vieti normale in ansamblul rezidential sunt la indemana, nu e nevoie sa iesiti din ansamblu pentru cumparaturi sau pentru a duce copilul la scoala, asta e si marele avantaj al ansamblurilor rezidentiale, tot ce ai nevoie gasesti intr-un singur loc, aproape de tine.

Pentru cei care aleg vilele suprafata de locuit e mai mare, amenajarile interioare pot fi facute mult mai usor, ai la dispozitie mai mult spatiu pentru a experimenta. Apartamentele ofera si ele spatiu suficient, pot avea si patru camere si sunt perfecte pentru cei care iubesc viata la bloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu