Tratamentul parodontozei este acum mai simplu

Multe dintre afectiunile cavitatii bucale si ale danturii se pot trata foarte usor, prin interventii minim invazive. Sunt insa si unele tipuri de boli care necesita tratamente complexe si de durata si care, cu toate interventiile, nu cedeaza definitiv. Este si cazul bolii parodontale, una dintre cele mai crunte si mai brutale afectiuni aparute la nivelul danturii.

Boala parodontala este foarte simplu de diganosticat, un dentist bun vede imediat daca pacientul a capatat parodontoza doar prin observatia sistematica la nivelul gingiei, locul in care debuteaza boala. Toxinele din placa bacteriana irita gingia, apar infectii, gingivite, care, netratate le timp, duc la deteriorarea tesutului parodontal si osos. Pacientii care au parodontoza incep sa piarda toti dintii, rand pe rand, dintele se misca foarte puternic si intr-un final ajunge sa cada, exact cum se intampla cu dintii de lapte ai micutilor. Tratamentul parodontozei consta in chiuretaj la nivelul pungilor parondontale, in infiltratii cu substante biostimulatoare sau in incercarea de imobilizare a dintilor cu retainer colat. Intr-un final pacientul trebuie sa isi puna implanturi sau placi pentru a suplini lipsa dintilor si a avea o viata normala.

La clinica Orto-Implant Expert specialistii cu experienta si cele mai noi tehnologii din domeniu vor incerca de fiecare data sa salveze dintii pacientilor prin interventii specifice, implanturile si lucrarile protetice de cea mai buna calitate ii vor salva de la imposibilitatea masticatiei corecte si a vorbirii clare. Prin participarea la seminarii si la diverse cursuri de specializare suplimentara medicii stomatologi de la Clinica Orto-Implant Expert garanteaza un tratament de calitate aplicat in orice situatie, fiecare interventie este personalizata in functie de istoricul medical al pacientului si de stadiul bolii parodontale.

La fiecare interventie se va explica pacientului tot ce urmeaza sa se realizeze si care vor fi efectele pentru ca acesta sa inteleaga pe deplin ce inseamna si cat de bun este fiecare tratament pentru boala parodontala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu