De ce sa incerci mai intai o masina second hand

Cu toate ca ai putea sa ai unele ezitari daca sa cumperi sau nu o masina second hand, eu vin sa-ti aduc argumente in plus ca aceasta este o decizie strategica si ca este o solutie financiara de care nu ai cum sa regreti. In primul rand, trebuie sa intelegi un lucru foarte important, oamenii ajung sa-si vand masinile din motive diverse. Te-ai putea gandi ca cineva ar ajunge sa-si vanda automobilul din probleme tehnice, dar de obicei este departe de adevar aceasta presupunere, uneori oamenii pur si simplu se muta in alta tara, isi doresc o alta masina sau au primit una de la serviciu.

Acum un an am inceput si eu sa caut masini second hand Iasi, deoarece am lasat masina mea fratelui mai mic si imi doream sa incerc un motor nou. Am reusit sa gasesc destul de multe masini second hand in Iasi, care aratau foarte bine, aveau o situatie tehnica destul de buna si aveau un pret accesibil. Personal, la acel moment nu detineam suma completa pentru a cumpara un automobil nou, eram mutat recent in oras, de aceea mi-a recomandat un prieten sa vad ce masini second hand Iasi pot gasi. In urma cautarilor, negocierilor amicale am ajuns sa cumpar Honda Civic, din 2008. Proprietarul acesteia voia sa se mute in alta tara, de aceea a scos-o la vanzare. Masina arata si arata si acum impecabil.

A fost foarte bine pastrata, de aceea, daca iti cauti si tu un automobil, dar nu dispui de toata suma de bani pentru unul nou, incearca masini second hand Iasi. Exista si multiple site-uri unde poti vedea anunturi si diferite oferte postate chiar de proprietari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu