Cumpara un patut din lemn pentru bebelusi de la Nichiduta

Imediat dupa zilele magice ale asteptarii nasterii primului copil si ziua cea mare, cand sotia naste, proaspetii tatici au o intrebare la care se gandesc cu inversunare: de unde cumpar un patut din lemn? Unii cauta raspunsul prin toate magazinele care le intalnesc in cale, altii isi pierd timp pretios stand si consultand ofertele din online.

Daca nu ati reusit sa va decideti ce anume va doriti pentru micutul dvs. puteti intra oricand pe Nichiduta, magazin online cu o gama diversificata de articole pentru copii de toate varstele. Aici veti gasi si patuturi din lemn cu sau fara leganare, cu saltele si sisteme de siguranta perfecte pentru un micut jucaus si mereu pus pe nazbatii.

Fiecare model are sisteme speciale prin care se pozitioneaza salteaua astfel incat sa nu se faca efort atunci cand vrem sa verificam copilul sau sa ii mai dau un pupicel. Atunci cand bebelusul incepe sa se miste din ce in ce mai mult, salteaua trebuie pusa la un nivel optim pentru a nu se rani. Sertarele patuturilor vandute de Nichiduta sunt ideale pentru depozitarea scutecelor sau paturilor si hainutelor micutlui, unele modele de patuturi au roti, ca sa poata fi deplasate mai usor in camera sau prin casa, daca faceti curatenie-rotile sunt din metal si au mecanisme de blocare. Totusi, cele mai utile tipuri de patuturi pentru bebelusi sunt cele convertibile, care se pot modifica odata cu varsta micutului. Lateralele se pot da deoparte, tablia patutului se extinde si dintr-unul pentru bebelusi se poate face unul pentru copii mai mari. Mai exista si varianta patuturilor pentru voiaj, care sunt usor de luat in orice calatorie si sunt numai bune pentru parintii mereu pus pe plimbari alaturi de micutii lor.

Singurul lucru la care trebuie sa fiti atenti cand va hotarati sa luati patuturi bebelusi de pe nichiduta este calitatea constructiei si masurile de siguranta oferite de fiecare model, in functie de varsta copilului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu