Pe ce segmente vom avea reduceri Black Friday 2015 notabile?

2014 a fost momentul in care s-a vazut clar ca, atunci cand e vorba de reduceri, romanii fac orice sa cumpere ce le trebuie prin casa la preturi de nimic sau putin micsorate fata de pretul de raft. Asa se face ca anul acesta, ne asteptam la reduceri Black Friday 2015 si mai mari decat anul trecut, la fel cum credem ca vor fi si mai multi cumparatori dornici sa cumpere cate ceva pentru familie si pentru ei.

Produsele care s-au vandut cel mai bine anul trecut, electronicele, se vor vinde la fel de bine si in 2015, pentru ca de la an la an clientii sunt din ce in ce mai dependenti de noile tehnologii si isi doresc sa puna mana pe toate noutatile din domeniu. Dupa electronice si electrocasnice, cele mai mari reduceri Black Friday 2015 vor fi pe segmentul fashion si turism. Cumparatorii deja s-au obisnuit sa compare rapid ofertele in magazinele online si sa comande orice isi doresc de acasa si asta se vede si in cantitatea de articole camandate in 2014 si cifrele de afaceri ale marilor retaileri. In 2015 putem sa ne asteptam sa exista reduceri de preturi si la telefoane inteligente, tablete sau laptopuri, insa nu prea mari pentru ca deja marja de profit pe IT nu este prea rasarita. Reducerile masive vor fi la haine si incaltaminte, unde discountul ajunge si la 80%. Magazinele de fashion pot sa scada pretul asa de mult pentru ca au profit indiferent de cat de mult se vinde, vanzarile pe moda fiind mereu constante.

Nici turismul nu se va lasa mai prejos si se vor acorda reduceri Black Friday 2015 la sejururi in strainatate si excursii sau oferte exceptionale la noi in tara, si asta pentru ca proiectele pe agro-turism au inceput sa fie o afacere rentabila si in tara noastra. Cu siguranta vom auzi si de reduceri la televizoare LCD si plasme cu diagonala mare, dar si la modelele cu tehnologie 3D, la frigidere, aragaze, plite, hote, electrocasnice in general. Sa nu uitam nici de CD-uri, DVD-uri, Blu-ray si playere asociate, carti si alte produse non-IT pe care oamenii le adora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu