Comanda cauciucuri de vara noi si ieftine si asteapta vara relaxat

Cea mai asteptata perioada din an e cu siguranta vara. Ai timp sa te duci cu familia intr-o plimbare prin lume, poti sa faci plaja, sa stai pana tarziu in noapte si sa asculti marea sau sa admiri muntii. Masina personala se dovedeste foarte utila in sezonul estival, asa ca trebuie sa ai grija de ea si sa ii faci revizii mai mereu, cu mult timp inainte de a porni in concediu.

O atentie deosebita trebuie sa o acorzi  cauciucuri de vara, care se uzeaza destul de usor daca drumurile facute sunt foarte lungi. Sa gasesti cele mai ieftine si mai bune cauciucuri pentru vara nu e chiar asa de usor. Iti trebuie un ochi format, inteligenta cat sa nu te lasi tras pe sfoara si rabdare pentru a gasi cele mai bune oferte. Online-ul e plin de site-uri cu oferte foarte variate de Cauciucuri de vara de la diferiti producatori, mari sau mici, asa ca e posibil sa pierzi mult timp tot cautand printre link-uri si preturi nu tocmai prietenoase. Pe Anvelopex, magazin online cu cea mai ieftina oferta de cauciucuri pentru toate sezoanele, gasiti in aceasta perioada reduceri si promotii, dar si lichidari de stoc la majoritatea Cauciucuri de vara. Pe langa faptul ca preturile minime nu au cum sa nu-ti faca cu ochiul, prezentarea fiecarui tip de cauciuc de la cei mai importanti producatori este foarte eficienta, tocmai pentru a petrece cat mai putin timp si a comanda rapid ce seturi ai nevoie si cate ai nevoie. In pagina fiecarui cauciuc exista indicatori grafici, infografii, legate de clasa de eficienta a consumului de combustibil in care se incadreaza anvelopa, ce aderenta are pe suprafata umeda si cat de puternic se aude cauciucul la rulare, in speta zgomot exterior, care este redus la toate Cauciucuri de vara.

Toate cauciucurile sunt noi, au garantie doi ani, confidentialitatea e garantata. Transportul e gratuit daca se comanda minim patru anvelope, oriunde in Romania. Preturile cauciucurilor contin TVA si taxa pe ecovaloare, pornesc de la aprox. 140 ron pe bucata si pot ajunge si la 400 ron, in functie de modelul masinii; returul este permis in maxim 30 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu