Alege chiar astazi servicii de curatenie ieftine de la Vulpea Pamatuf si relaxeaza-te

Cele mai eficiente servicii de curatenie ieftine de la Vulpea Pamatuf sunt doar la Rovent, firma specializata in curatenie si ignifugare lemn. Daca vreti sa faceti curatenie generala, atunci Rovent este solutia cea mai buna. Echipa Vulpea Pamatuf va poate spala geamurile, poate aplica substante antistatice, tratarea lor cu solutii protectoare a oricarui tip de suprafata. De asemenea, vor fi curatate si aparatele de aer conditionat, usile, vor fi spalate, decapate si aspirate pardoselile, iar parchetul va fi din nou ca nou prin curatare si ceruire profesionala, dar si lustruire de calitate.

Alte servicii de curatenie ieftine de la Vulpea Pamatuf includ curatarea caloriferelor, igienizarea WC, curatarea balustradelor, acolo unde exista, stergerea prafului sau curatarea si dezinfectarea bucatariilor. Suplimentar vor fi aspirate pardoselile cu aspiratoare de ultima generatie, mochetele vor fi curatate si aerisite, toate operatiunile descrise putand fi aplicate atat acasa, cat si la birosu, dupa ce a plecat constructorul sau in cazul suprafetelor vitrate. Mai mult, se pot curati la cerere si hote si bucatarii de restaurant, se pot face abonamente pentru intretinere curatenie, si se ofera si servicii de tip curatare biohazard, graffiti, curatare cu gheata carbonica. Ca sa va faceti o idee despre preturile practicate pentru servicii de curatenie ieftine de la Vulpea Pamatuf va spunem doar ca pentru mochete, tapitarii, covoare se practica un pret de pana la 7 lei pe mp, curatenia generala costa 4-6 lei pe mp, cea de intretinere 3-5 lei pe mp, curatarea geamurilor 5 lei pe mp, iar pentru pardoseli curate luna se cere 3-5 lei pe mp, in vreme ce pentru birouri doar 4 lei pe mp.

Doar luna aceasta firma de curatenie Vulpea Pamatuf ofera pentru serviciile de curatenie dupa constructor un pret de doar 7lei/mp. Profita acum de cele mai mici preturi pentru curatenie generala si solicita oferta de preturi si reducerile aferente de la un operator al Rovent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu