Sunteti un cuplu romantic? Aratati-le asta invitatilor de la nunta

O vorba englezeasca spune ca It takes two to tango. Viata este mai frumoasa-n doi, bucuria impartasita este mai puternica atunci cand exista un cuplu. Pasul cel mai important pentru a deveni un cuplu este casatoria, insotita firesc de petrecerea de nunta. Multe cupluri incep sa-si planifice in detaliu nunta cu cel putin 6-9 luni inainte, pentru a fi sigure ca nimic nu le va scapa din vedere si vor avea cea mai frumoasa zi din viata lor.

Primele pe lista de prioritati sunt formatia, care va intretine atmosfera toata seara, si invitatii de nunta, care trebuie sa fie alese in asa fel incat sa multumeasca pe toata lumea, batrani sau tineri. Pe happycards.ro, magazin online care comercializeaza si realizeaza invitatii de nunta, botez, vinde accesorii nunta si botez sau marturii, se poate alege invitatia cea mai interesanta din sute de modele de invitatii de nunta. Cele mai interesante si mai potrivite pentru o nunta caracterizata de multa dragoste, asa cum trebuie sa fie in orice cuplu proaspat casatorit, sunt invitatii de nunta romantice. Cu el si ea in diferite ipostaze, la balcon sau tinandu-se tandru in brate, in tinuta festiva, cu fluturasi, inimoare, imprimeuri atent alese; cu design retro sau modern, clasic sau imitand trecerea timpului peste carton sau foaia de hartie, sub forma de meniu sau mai simple, intr-un plic simplu, decorat corespunzator, invitatii de nunta de la happycards va vor incanta invitatii si vor ramane o amintire pe care o pot pastra, fiind foarte rezistente.

Materialele folosite, hartie, carton, cald, imprimeuri sunt de cea mai buna calitate, sunt atent alese si asortate din punct de vedere cromatic pentru a fi in ton cu tematica nuntii, preturile sunt mai mult decat accesibile, existand invitatii chiar si sub 1 RON. Livrarea se face in maxim trei zile lucratoare, prin curier, si e gratuita daca comanda depaseste 250 de RON. Se pot face si la urgenta invitatii de nunta, dar contra unei taxe suplimentare, evident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu