Rotile de iarna si anvelopele Runflat, un must have pentru orice sofer

Poate cea mai buna solutie pentru situatii de urgenta, cum e cazul unei pene de cauciuc in pustiu, anvelopele Runflat sunt o alegere care ar trebuie sa completeze pe cea a unor roti iarna de calitate, sigure. Deosebirea esentiala fata de o anvelopa normala este ca Runflat are flancurile laterale mai groase si mai rigide, utile atunci cand presiunea din pneuri este foarte scazuta. Astfel, puteti sa va deplasati in continuare chiar si cu o pana facuta, la o viteza mai mica si pe o distanta destul de lunga pana la un service unde va puteti rezolva problema-se pot parcurge 80km la 80km/h.

Aceste specificatii depind mult si de cat de incarcata e masina, daca e vorba de o remorca sau de o masina mai mare, daca e una obisnuita-vitezele si kilometri parcursi scad odata cu cresterea in greutate. Si apropo de greutate, ca si in cazul unor roti iarna, anvelopele Runflat costa cu pana la 20% mai mult, dar sunt mai grele cu acelasi procent. Daca va e teama ca masina ar putea fi prea greoaie trebuie sa stiti ca patru anvelope Runflat au aceeasi greutate cu cinci anvelope normale. Chiar si la presiune zero in pneuri, peretii anvelopei nu vor fi comprimati intre janta si sosea. In plus, roata de rezerva si crick-ul pot sa nu mai existe in portbagaj pentru ca nu mai sunt necesare. O varianta mai comoda decat achizitionarea de anvelope Runflat este cea a cumpararii unui set obisnuit de roti iarna mai solide, mai rezistente, de la producatori renumiti, care stiu cum se face o anvelopa foarte buna.

Anvelopejantealiaj.ro, magazin online de anvelope, jante si accesorii masini are o oferta foarte buna de seturi de roti iarna pentru toate modelele de autoturisme care ruleaza pe strazile romanesti. Jantele si anvelopele de iarna sunt deja montate, echilibrate cu kit de prezoane-montarea se face cu aparatele speciale, omologate in prealabil de RAR. Ca sa nu luati seturi care nu se potrivesc masinii dvs. este bine sa discutati cu un consultant din echipa site-ului pentru configurarea seturilor de roti pentru iarna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu