Treci peste infertilitate mai usor cu cateva tratamente naturiste care pot face minuni

Cea mai mare durere si dezamagire a unei femei este imposibilitatea de a concepe natural un copil. Infertilitatea se manifesta prin imposibilitatea conceperii normale a unui copil atunci cand au loc acte sexuale neprotejate finalizate cu orgasm timp de mai mult de un an de activitate intensa in dormitor. In urma stabilirii diagnosticului de infertilitate femeia poate sa ajunga sa isi piarda partenerul care poate isi doreste cu ardoare un copil sau vrea ca activitatea sexuala intensa sa aiba si un efect practic, acela de perpetuare a speciei pe cale naturala.

Cauzele frecvente ale infertilitatii sunt problemele hormonale, infectiile, anumite tare genetice, stresul, sedentarismul sau alimentatia bazata pe produse prelucrate prea mult. Ca sa nu se ajunga la disperare sau la divort pe acest motiv, femeile pot apela cu incredere la tratamente naturiste diverse pentru prevenirea infertilitatii, cele mai multe descrise si pe cerarus.ro, un site cu informatii despre toate tipurile de boli si modurile in care pot fi tratate naturist. Multe tratamente naturiste pentru infertilitate feminina au la baza branca-ursului, cu efect puternic asupra sistemului reproducator si efect afrodisiac si relaxant, pentru a creste sansele de concepere a unui copil cat mai rapid.

Branca-ursului determina marirea productiei de ovule, esentiale pentru fecundatie, regleaza ciclul menstrual pentru ca femeia sa stie exact cand e fertila si poate sa se aventureze in procreare-ii ajuta si pe barbati mentinand la nivel optim atat cantitatea de sperma produsa si eliminata la ejaculare, cat si numarul de spermatozoizi din cantitatea mica de lichid seminal eliminata in timpul orgasmului masculin. Si mai bun de inclus in tratamente naturiste este napraznicul, o planta care are grija ca secretia hormonala ovariana si testiculara sa fie in parametri normali, dar si asparagusul, care determina secretia de estrogen si tonifica hipofiza, actionand in favoarea cresterii fertilitatii feminine-el regleaza ovulatia si ciclul menstrual.

Toate aceste tratamente trebuie combinate cu un stil de viata sanatos, alimentatie bogata in fructe si legume, cat mai putine grasimi si o igiena impecabila interioara si exterioara la nivelul organelor genitale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu