Sprechen Sie Deutsch?

Prin obtinerea unei diplome de absolvire a unui curs de limba germana poti avea acces la cultura, civilizatia si la ofertele de pe piata muncii a trei tari europene: Elvetia, Austria si Germania. Germana este limba cea mai vorbita in Uniunea Europeana si a zecea limba vorbita la nivel global. De asemenea, economia Germaniei se claseaza pe primul loc la nivel european. Din punct de vedere profesional, vorbirea, scrierea si intelegerea acestei limbi poate fi un pas important in cariera ta.

Care sunt avantajele absolvirii unui curs de limba germana?

Comunicarea. Evolutia mijloacelor de comunicare si a tehnologiei informatiei presupune cunosterea mai multor limbi straine, germana fiind una dintre cele mai utilizate. O gama larga de site-uri importante, din intreaga lume, sunt redactate in limba germana. De asemenea, Germania se claseaza pe locul 5 in ceea ce priveste publicarea anuala de carti.

Oportunitatile de angajare. Cunoasterea limbii germane creste semnificativ sansele de angajare, atat in cadrul unei firme germane, cat si in cadrul unei companii multinationale, in general. Abilitatile de comunicare in limba germana vor contribui, in acest caz, la sporirea productivitatii si evolutiei la locul de munca.

Stiinta si cercetare. Limba germana este a doua cea mai utilizata limba in domeniul stiintei si cercetarii. Germania contribuie semnificativ la dezvoltarea tehnologiei globale si ofera burse de cercetare oamenilor de stiinta din strainatate.

Business. Cunoasterea limbii materne a partenerilor de afaceri germani poate imbunatati semnificativ relatiile cu acestia, crescand astfel sansele incheierii unei colaborari de succes sau a unui contract, in favoarea ta.

Muzica, literatura, arta si filosofie. Germana este limba lui Goethe, Kafka. Asa ca rasfata-ti simturile citind lucrarile acestor giganti ai culturii universale, in limba lor materna.

Cursuri germana pentru adulti, firme si copii in Craiova

Scoala Engleza Bucuresti filiala Craiova este specializata pe cursuri intensive de limba germana pentru copii si adulti si este lider de piata la organizatorilor de cursuri de limbi straine in Craiova si in tot sud-vestul tarii. Echipa de profesori de limba germana este foarte bine pregatita si orientata pentru a obtine rezultate practice.

Scoala Engleza Bucuresti filiala Craiova propune urmatoarele tipuri de cursuri de limba germana in Craiova:

Cursuri germana de grupe (adulti). Modul de 32 de ore de predare. Durata sedintei: 2 ore didactice (100 minute). Testare initiala gratuita, testare finala in ultima sedinta de curs, eliberare Certificate Lingvistice EUROPASS, posibilitate eliberare certificat international APTIS.

Cursuri germana individuale (adulti); Modul de 30 de ore de predare. Durata sedintei: 2 ore didactice (100 minute).

Cursuri germana pentru firme. Se pot personaliza in functie de specificul firmei sau de obiectivele acesteia. Astfel puteti opta pentru cursuri de limba germana generaliste sau pentru cursuri de specialitate.

Cursuri germana pentru copii (grupe mici). Cursuri pentru toate grupele de varsta: gradinita (3-4 ani si grupa mare 5-6 ani), clasa 0, clasele 1-4 si clasele 5-8. Sunt cursuri de an, cu 1 sau 2 sedinte pe saptamana. Scoala Engleza Bucuresti filiala Craiova este alegerea ideala pentru cei ce vor sa invete limba germana, la toate nivelurile. Cursurile de limba germana se adreseaza persoanelor de toate varstele si din toate ariile profesionale. Pentru mai multe informatii, acceseaza Englezacraiova.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu