Unde repari telefonul stricat: in service sau cu ajutorul unui prieten priceput?

Pe parcursul folosirii telefonului smart pot sa apara o multime de probleme, in functie de utilizarea acestuia si de grija pe care o poarta posesorul sau. Cele mai frecvente care il trimit cu telefonul la reparatii sunt spargerea displayului, deteriorarea mufelor, stricarea touchscreen-ului sau defectarea senzorilor, defectarea bateriei. In toate aceste situatii sunt doua variante la care poate apela: merge la un service cu experienta si solicita o inlocuire display iphone sau inlocuirea altor componente, sau cere ajutorul unui prieten care are ceva cunostinte in domeniu, repartia urmand sa aiba loc acasa la posesor sau acasa la prieten.

Prima varianta e si cea mai sigura, prietenul poate sa nu aiba cele mai bune instrumente si metode de lucru, s-ar putea sa nu aiba nici timp suficient si experienta pentru a depista problema reala care a dus la defectul constatat. In service diagnoza gratuita scoate la iveala si cele mai mici defecte intalnite, detecteaza imediat cauzele lor, se folosesc doar instrumente si tehnologii de ultima generatie. In permanenta in service va fi un tehnician gata sa se ocupa de orice reparatie si doar de ea. Fie ca are nevoie de o inlocuire display iphone sau touchscreen, posesorul telefonului va avea mereu la dispozitii servicii premium in service, reparatii rapide, chiar si in 30 de minute, nu va fi nevoie de programare. Prietenul priceput nu garanteaza pentru reparatie, in service ai si garantie la orice piese originale folosite si la orice interventii, defectele sunt remediate perfect si telefonul va fi ca nou, se vor face teste in permanenta pentru ca telefonul sa functioneze in parametri normali.

Piesele folosite in timpul reparatiilor vor fi luate din depozitul serviceului, acolo vor ajunge doar de la cele mai bune firme si se vor potrivi perfect atunci cand vor fi utilizate. Pe langa toate aceste aspecte in service aveti acces si la sfaturi de la tehnicieni, de la oameni cu vasta experienta, pentru a evita defectele aparute pe viitor si a va bucura de iPhone-ul dvs. cat mai mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu