Deserturile libaneze, sanatoase si naturale, perfecte pentru orice dieta

Cand ti-e pofta de ceva dulce te gandesti mai intai cat de multe calorii are si ce ingrediente sunt folosite in prepararea desertului. De multe ori deserturile sunt privite cu reticenta pentru ca au cantitati mari de zahar, pot avea diversi afanatori sau E-uri, substante care distrug echilibrul organismului si ne pot cauza afectiuni greu de controlat si depistat. Pentru cei care tin la silueta si vor deserturi delicioase cu putine calorii, din ingrediente naturale, usoare pentru stomac si sanatoase, deserturile libaneze sunt cele mai potrivite pentru orice masa luata in oras sau la birou.

Ceea ce deosebeste aceste deserturi libaneze de cele obisnuite sunt tocmai ingredientele originale, traditionale, de exemplu apa de trandafiri sau apa de flori, mirosul exceptional si modul unic de preparare, fara adaosuri de substante periculoase. Deserturile din bucataria libaneza contin multe fructe, de la fistic si cirese, pana la banane sau alte fructe exotice proaspete, toate ingredientele sunt atent selectionate si combinate in asa fel incat gustul final sa fie unul irezistibil. Baclavaua cu nuca, crema de lapte cu apa de flori, baclavaua cu fistic, caimacul cu miere, fistic si banane, blatul caramelizat si crema de lapte, orezul cu lapte sunt doar cateva dintre specialitatile pe care le puteti gasi in mai toate restaurantele cu specific libanez si la firmele care ofera mancare la domiciliu, cum e si mezze.ro. Spre deosebire de alte dulciuri preparate in diverse restaurante, toata gama de deserturi libaneze de la mezze este preparata pe loc, la cerere, ingredientele sunt importate direct din Liban, desertul ajunge rapid la client, proaspat si delicios, gratuit, 6 zile din 7.

Odata gustate deserturile libaneze sunt greu de uitat si de aceea toti cei care au comandat macar o data deserturile bucatariei libaneze vor reveni cu drag la ele ori de cate ori au ocazia, oriunde s-ar afla. Asadar, la finalul unei mese sanatoase meritati sa va rasfatati cu deserturile din ingrediente naturale preparate rapid la mezze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu