Atitudinea fata de partener

Avand o atitudine de nepasare va oferi partenerului tau impresia ca nu esti interesat in relatia cu el sau ea. Exista multi oameni care ar putea sa va spuna ca, daca folosesti psihologia inversa pe partenerul tau, el sau ea va reveni la tine. Ei bine, acest lucru ar putea sa functioneze intr-o mica masura. Cu toate acestea, acest lucru va rupe relatia pe termen lung, deoarece raman problemele care stau la baza ei.

Prezinta un interes fata de partenerul tau si continua sa lucrezi la relatia voastra. Cand iti pasa, chiar partenerul cel mai nemultumit va arata imbunatatiri. Multi oameni simt ca e nevoie de doi pentru a face o relatie si, prin urmare, ar trebui sa fie doua persoane pentru a repara o relatie care are probleme. Acest lucru este adevarat in cele mai multe cazuri. Cu toate acestea, exista unele cazuri in care acest lucru nu este regula. Exista momente cand problemele in relatie au impins partenerul la un punct in care el sau ea este vrea sa iasa neaparat din aceasta i. In alte cazuri, ar putea exista circumstante care duc partenerul tau la punctul in care gandirea logica si rezonabila este dificila. In aceste cazuri, este ilogic sa se astepte ca partenerul sa lucreze cu tine cu privire la relatia care era la inceput frumoasa.

Prin faptul ca nu contribuiti in continuare la ruperea relatiei cand faceti lucrurile de mai sus, vei dau partenerul tau o sansa de a se vindeca si sa ajunga la o stare in care el sau ea poate lucra la relatie. Odata ce se ajunge la aceasta etapa, puteti duce lucrurile mai departe impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu