Amenajarile interioare pentru case si apartamente sunt mai usor de realizat daca alegeti un parchet modern de calitate

Felul in care arata camerele in care locuim spune foarte multe despre noi si despre personalitatea noastra, despre cat de mult tinem la aspectul estetic al locuintei. Cu doar cateva elemente schimbate si niste idei foarte simple puse in practica putem sa transformam o camera nu atat de primitoare intr-una extraordinara, care va atrage privirile invitatilor si ne va face sa ne simtim mandri de noi.

Poate cea mai la indemana metoda de a incepe reamanajarea camerelor este schimbarea parchetului vechi. Pe langa aspectul estetic urat si mirosul greu, parchetul vechi deteriorat poate reprezenta un pericol real, putand provoca accidente nedorite si un efort in plus la curatenia generala. Parchetul modern cu dublu strat si dublu click se monteaza usor, este ieftin, poate veni intr-o diversitatea de culori si texturi, e fabricat din materiale lemnoase de calitate, se curata usor, se intretine simplu, poate fi aplicat chiar si fara ajutorul unor specialisti. Idei de amenajare a locuintei cu parchet modern, dar si cele mai bune tipuri de parchet grupate dupa diverse criterii le gasiti doar la Natural Wood Floor, magazin online cu tot ce aveti nevoie pentru amenajari interioare profesioniste. Podelele din oferta firmei sunt fabricate din parchet masiv si stratificat, fiind disponibile in mai multe stiluri, clasic, modern si rustic.

Fiecare tip de parchet modern poate fi gasit si mai usor prin aplicarea filtrelor noutate, pret, esenta, stilul se refera aici la stilul de viata, la viziunea fiecarui client, parchetul trebuind, nu-i asa, sa reflecte personalitatea noastra, sa ne „semene” cumva. Astfel, in cadrul stilului clasic puteti sa admirati si sa cumparati parchet cu aspect invechit, foarte bun la case sau la apartamente de lux, care aduce un aer retro, modele clasice de dusumea, Point de Hongrie si bradut. In categoria parchet modern exista parchet clasa premium, iar in cel rustic, cel cu noduri, si alburn, special pentru locuintele in stil „eco”.

Indiferent ce alegeti, primiti garantie pentru produs, livrarea e rapida, prin curierat, se pot solicita informatii suplimentare prin completarea formularului online sau telefonic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu