Petrecerea perfecta pentru copii

Te-ai saturat de locurile de joaca si ti se pare ca petrecerea aniversara a copilului tau este in fiecare an la fel si mai ales identica cu a celorlalti copii din cercul de apropiati? Ei bine, iata cum poti aduce un strop de noutate si sa incerci o varianta de petrecere home-made, insa fara ca nimic sa para improvizat. Petrecerea va iesi cu atat mai bine daca locuiesti la curte si ai mai mult spatiu de pus la dispozitia nazdravanilor care iti vor umple fiecare coltisor din casa.

Primul pas va fi acela de a stabili tematica petrecerii, astfel incat sa stii pentru ce articole petrecere sa optezi. Acestea vor trebui sa mearga pe aceeasi idee, de la fata de masa si servetele si pana la desenele pentru face-painting. Cei mici vor adora sa isi bea sucul prospat stors (home made, cum spuneam) in pahare cu eroii preferati si cu siguranta veti sti sa le faceti pe plac, gama de articole de acest tip fiind foarte diversa in personaje, atat pentru baieti cat si pentru fetite. Este valabil si pentru farfuriile in care vor lua masa sau cel putin o gustare pe care ati pregatit-o, dar si pentru servetele si fata de masa. Si daca tot suntem la acest capitol, nu ar strica sa ii primiti inca de la intrare cu niste coifuri adecvate tematicii petrecerii, de care veti fi suprins sa vedeti cat se bucura.

Baloanele sunt si ele o optiune si imaginati-va cat de bine va arata spatiul decorat cu baloane cu personajele favorite si nu numai atat, ci imaginati-va ca le veti da de lucru copiilor, care se pot juca cu baloanele in numeroase moduri. Stiu ca nu o sa va placa, dar pentru ca distractia sa fie la superlativ daca tot rezervati o zi intreaga casa pentru cei mici, puteti sa achizitionati si cateva suflatoare: copiii le adora si cu siguranta le veti face o mare bucurie.

Pentru partea de face painting pe care toti copiii o adora puteti aduce un animator care sa faca picturile sau, daca aveti curaj si putin talent, puteti achizitiona un kit pentru face painting si sa incercati sa faceti personal cateva desene. Va fi cu atat mai interesant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu