Firmele de curierat rapid livreaza colete si documente in timp record

Astazi toate procesele care se desfasoara in jurul nostru sunt guvernate de rapiditate. Aceasta rapiditate a fost impusa si de internet si de viteza cu care circula informatiile, de accesul tot mai rapid la tehnologiile moderne. Acum nici nu mai putem astepta zile intregi sa primim un colet sau o scrisoare, cum se intampla pe vremuri. Firmele de curierat rapid au impanzit tara si au oferte foarte avantajoase pentru transport national, local sau international.

Activand de ani buni pe piata romaneasca, Sameday ofera zi de zi cele mai bune servicii de curierat rapid, asigurand non-stop transportul coletelor sau diverselor scrisori, acte, dispozitive medicale atat in plan national, cat si international. Un curier al Sameday poate ajunge la destinatie atat ziua, cat si noaptea, depinde de comanda facuta de client, pot fi livrate oricat de multe colete si plicuri sau alte tipuri de acte, pachetele ajung in aceeasi zi sau a doua zi, in functie de nevoile destinatarului. Sameday pune la dispozitia clientilor sai si servicii postale adresate sau neadresate, expediaza oricand facturi, campanii de marketing direct adresat si neadresat, acte administrativ fiscale. La nevoie se pot personaliza serviciile furnizate atat in domeniul medical si e-commerce, cat si in cazul florariilor sau firmelor care livreaza mancare la domiciliu.

Livrarile se fac mereu in siguranta, fiecare curier are pe masina un sistem de urmarire ce permite dispeceratului sa stie mereu unde se afla si cat mai are pana la destinatie. Se pot schimba si destinatiile „din mers”, in cazul in care clientul s-a razgandit in privinta locului livrarii. Se vor alege de fiecare data cele mai simple si mai bune rute pentru a ajunge la timp la destinatie, soferii stiu mereu care sunt cele mai bune cai de acces catre destinatie si evita pe cat posibil zonele periculoase pentru incarcatura pe care o transporta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu