O solutie la indemana oricui

Sezonul rece bate la usa si incepem sa scoatem din dulapuri hainele groase. Observam, astfel, cateva lucruri care nu prea ne plac. De exemplu, toate hainele de iarna sunt inghesuite in cutii, pe care le punem pe sub pat si, fiind foarte groase, ocupa un spatiu mare. In plus, dupa o perioada de timp in care nu au fost folosite, hainele noastre vor fi prafuite si, daca ne numaram printre cei mai putini norocosi care au molii in casa, probabil puloverul preferat nu va fi intr-o stare perfecta.

Problemele acestea nici nu ar exista daca am folosi anumite trucuri pentru a depozita imbracamintea de iarna. Unul dintre acestea sunt saci vidat haine, care nu numai ca ofera protectie impotriva prafului, dar ne ajuta sa economisim mai mult de jumatate din spatiul pe care il avem la dispozitie. Acum ceva timp a trebuit sa calatoresc in Europa si, cum bine se stie, regulile la zborul cu avionul sunt destul de stricte. Pe langa kilogramele impuse, sunt restrictii si la dimensiunea bagajului. Aceasta reprezenta o reala problema pentru mine, intrucat aveam de carat foarte multe lucruri. Insa, cu o seara inaintea plecarii, mi-am adus aminte de saci vidat haine. Am mers repede pana la cel mai apropiat supermarket si, cu un pret foarte rezonabil, problema mea s-a rezolvat. Cu ajutorul saci vidat haine am avut ocazia sa imi iau toate lucrurile de care aveam nevoie si, astfel, nici nu am incalcat regulile impuse de compania aeriana.

De asemenea, avantajele folosirii sacilor de vidat haine sunt si de ordin estetic. Sifonierul nostru ar arata mai ordonat cu ajutorul acestora. Se stie ca romanii sunt oameni creativi. Atunci cand locuim intr-un apartament micut si nu avem loc de depozitare sau, pur si simplu, ne dorim ca toate lucrurile din casa noastra sa arate organizate, trebuie sa ne folosim de orice solutie…si saci vidat haine sunt la indemana oricui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu