Artic – un brand de traditie in Romania

Un brand de renume in Romania, Arctic inseamna nu numai un nume sonor si performanta, ci si traditie. Arctic se afla pe piata de electrocasnice din Romania de 45 de ani, in prezent cu o gama extrem de diversa de aparatura pentru casa, de la eleectrocasnice pentru bucatarie si pana la masini de spalat. Desi produsele cu care Arctic a castigat renume pe piata au fost frigiderele (devenite acum iconice pentru perioada dinainte de ’89), in prezent intreaga gama Arctic aduce cu sine promisiunea performantei si tehnologii de ultima generatie, de la masina de spalat Arctic si pana la frigidere, aragazuri sau hote.

Designul gamelor a evoluat de la an la an catre maximum de eleganta si modern, iar functiile produselor catre performanta de top si eficienta. Produsele companiei romanesti se gasesc astazi in ofertele tuturor magazinelor, atat in online cat si in magazinele traditionale. In general produsele nu sunt gandite ca fiind exclusiviste, ci mai degraba ca avand un raport calitate-pret foarte avantajos. De pilda, o masina de spalat automata poate avea preturi intre 800 si 1300 de ron, in functie de dotarile si performantele pe care le ofera. Iata si cateva aspecte de care sa tineti cont la achizitionarea unui astfel de produs. Tinand cont de propriile cerinte si necesitati, oricine este interesat de o masina de spalat de calitate poate opta pentru un produs purtand marca Arctic. In functie de tipul de incarcare se poate opta pentru o masina cu incarcare frontala sau verticala, modelul cu incarcare verticala avand de asemenea avantajul ca poate fi amplasata si in spatii mai restranse.

Tot pentru spatii limitate a fost creata si varianta slim a masinilor de spalat Arctic. In functie de capacitatea de spalare masina de spalat aleasa poate spala intre 5 si 10 kg de rufe la majoritatea modelelor, iar cea mai frecvent intalnita viteza de centrifugare este cuprisa intre 1000 si 1500 de RPM. Tipurile de programe sunt printre cele mai diverse si adecvate unui numar foarte mare de tesaturi. Ca functii suplimentare, insa deosebit de importante, merita mentionate sistemul de siguranta pentru copii dar si sistemul de reglare a consumului de apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu