Ce este un blog?

In contextul societatii de astazi, in care lucrurile evolueaza cu rapiditate, in domeniul on-line s-a dezvoltat o noua categorie de site-uri daca pot fi numite asa, si anume web blogurile.

Ce sunt insa blogurile?

Acestea sunt generic denumite jurnale ale zilelor noastre, o modalitate personala de exprimare a gandurilor ce sunt destinate unei lumi intregi. Blogul poate deveni ceea ce-ti doresti tu ca scriitor sa devina, cititorul putand sa devina captivat de scrierile zilnice intocmai datorita libertatii cu care sunt alese temele. Un exemplu elocvent de blog in care sunt descrise activitati si diferite intamplari zilnice este www.printrenori.ro.

Principalul atribut al unui blog, de orice natura ar fi el, il reprezinta comunicarea, caci in fond cam despre asta este vorba in momentul in care o persoana se hotaraste sa scrie pe un blog. Astfel, se poate spune ca blogul a revolutionat conceptul de jurnalism, fiind utilizat chiar si de catre consilierii de imagine ai unor persoane importante in societatea respectiva.

In timp ce blogul este folosit de catre unii pentru a dezvalui evenimente importante pentru unii, tu, poti alege sa scrii un blog care sa te reprezinte, si prin care sa-ti comunici opiniile care nu ar fi putut fi facute cunoscute prin alte metode.
Totul ramane la latitudinea fiecaruia, ceea ce mai ramane de facut fiind alegerea unei teme asupra careia sa te opresti, apoi sa iti asterni gandurile pe foia unei hartii virtuale, pentru ca mai apoi sa le publici si sa astepti pareri referitor la ceea ce ai scris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu