Sunt suparata

Trebuia sa plec 2 zile la Nisipurile de Aur si nu mai plec. De ce? Pentru ca buletinul meu e predat la politie si abia azi mi-am dat seama. Nu tu pasaport, nu tu buletin, sunt a nimanui. Iar cand ma gandesc la plaja de acolo, la apa aia limpede, la conditiile pe care le ofera imi vine sa alerg in cerc de nervi. Asta e. Sa speram ca tot raul spre bine si cand am sa pot sa merg am sa stau si mai mult.
Am reusit azi sa fac prima baie pe anul asta. Cu alge agatate de picior si mucuri de tigara pe talpa mi-a prins bine totusi. Am stat intr-o zona unde erau mai mult fete si mai toate topless. Vreti sa va zic unde?
Personal ii inteleg pe cei care nu vor sa dea banii sa vina la mare. Nici eu nu as fi dat daca nu stateam aici. Prefer sa mai astept 2 saptamani sa-mi iau buletinul si sa merg intr-o mini vacanta mai ieftina si mai calitativa.
p.s. sunt suparata ca nici nu am gasit de unde sa imi iau gogosi si mi-e asa o pofta…
p.s2 nu v-am zis cum a fost la politie, cald si urat mirositor. Nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa-si sufle toti in ceafa la coada pentru ca oricum se intra pe rand. Mi-am reamintit cat de tipica si sfanta e coada la romani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu